Kurtlar Vadisinde Şok Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adam4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadan Memati'nin çıkması hayaldır ama Polat'ın Mematiyi yıkaması hayal değildir bence

hata olmuş diyenleri takdir ediyorum ama devamında çok güzel bir bölümdü o açıdan bu hatayı görmezden gelmek lazım diyen arkadaşlarıda kınıyorum :))

Evet hata büyük ve ben bu hatayi görmezden gelelim demedim :) sadece Bölümün cok iyi olmasi hatanin üstünü kapatti dedim.

Neyi hayal diyorsunuz ? Tvyi kapatmadan önce mezar başinda dua okunuyordu.Bildiğiniz hata neyin ısrarı bu?

Şuna lütfen ufak hata deme.
Ufak hata demek 10 kişiden bir kaç kişinin anlaması demektir.Ama maşallah sen hariç herkez büyük bir hata oldugunu anladı.

orda bi iş var pana bunu göremeyecek mi bişey var burda eminim

- - - Ekleme - - -

panayı arayıp soracam bişey var burda :D

kvp dir normal karşılanmalı artık alıştık mantıksızlıklara:D

O mantiksiz dedigin dizi nin Reytinglerine bir bak istersen :) en yakin rakibi MY ye Total de 4 Reyting fark atmis, daha düne kadar Vadi yi tahtindan edecek denilen Suskunlari 3 e nerdeyse 4 e katlamis.

Simdi bana Millet merakindan izledi deme cünkü ilk 1 saatte Memati nin öldügü belli oldu hatta jenerik de bile gösterilmedi, ilk bir saat icinde Memati gömüldü ve Polat aglayacagi kadar agladi ve bu bir saatte Vadi nin aldigi en yüksek oran 13.5 Reyting di ama ondan sonra Aksiyon sahneleri devreye girince 16.4 reyting e kadar yükseldi. Yani demek istedigim Kurtlar in Reytingi sunun bunun elinde degil, bu dizi nin Reytingi senaristlerin elinde cünkü bu dizi 20 Reyting alirkende bu senaristler vardi 8 Reyting alirkende bunlar vardi. tabi eger son 2 sezonda oldugu gibi yine vasat senaryo yazmaya devam ederlerse yine 8-9 Reyting de kalir ama dün aksam oldugu ve Vadi nin ilk sezonlarinda oldugu gibi iyi aksiyon sahneleri ile iyi ve ilgi cekici senaryoyu birlestirirlerse bu dizi bu Reytingleri her hafta alir.

Unutmayin bu senaristler diger diziler gibi sadece bir tane efsane karakter yaratmadi. Memati, Iskender, Muro, Aron Feller,... (Eski Vadi yi saymiyorum bile) ve ben inaniyorumki bu sezon ortaya cikaracaklari güclü karakterlerle de Memati yi unutturacaklar.

Saygilarla...