"Sultan" Dizisi Tekrardan Pazartesi Gününde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Kanal D'de ekrana gelen ve basrollerini Nurgül Yesilçay ve Sahin Irmak'in paylastigi "Sultan" dizisi Pazartesi gününden Cumartesi gününe transfer olmustu.

Dizinin yeni bölüm tanitiminda günü Pazartesi olarak verildi ve bundan sonra sevilen dizi "Sultan" artik eski günü Pazartesi yayinlanacak.

"Sultan" yeni bölümüyle 17 Eylül Pazartesi 22:30'da Kanal D'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
kanalD YE yakışmayan hareketler bunlar gün değiştirmek günüyle oyun oynamak izleyici sayısını bitirir bunu atv çok yapıyordu şimdide kanalD başlamış görünüyor pek hoş değil..

Neden Cumartesi alindi dizi anlamamistim.. Tekrardan Pazartesi yayinlanmasi isabet olmus.

Ve Lordly yine haklı çıkar. :d :d

Demiştim, haftasonu BBEB ve Sultan'ın reytingleri Kanal D için fazlasıyla yetersiz. 5 reyting Kanal D'yi tatmin etmez.

Kanal D haftasonu için yeni projeler hazırlamaya başlamıştır. Yakında BBEB'de de değişikliğe gidilecektir.

'Kanıt' dizisine ne olacak acaba ? Cumartesi gününe alınır heralde. :)

Kötü Yol Cumartesi PT2
Kanıt Perşembe PT2 diye tahmin ediyorum.

Arka Sokaklar'ın reytinglerinden memnun kalınmadı da mı böyle bir karar alındı anlamadım. :)

Kanal D neden Salı PT2`yi kullanmıyor aanlamıyorum. ÖBGZK`den bir az faydalansın işte

Pazartesi ye alinmasi hem Kanal D hemde dizi icin daha iyi oldu bence. Simdi Arka Sokaklr in arkasinda yine 5 Reytingin üstüne cikacaktir.

Kanal D neden Salı PT2`yi kullanmıyor aanlamıyorum. ÖBGZK`den bir az faydalansın işte

Oraya ne koysam iyi reyting alıyor güçlü yapımlar gücünü başka yerde göstersin diyor Kanal D :):)

Muhtemelen beklentilerin aksine Kanıt Salı'ya gelmeyecek. Bence Kanıt kanal için önemli bir işti ve Pazartesi alışkanlık yakalamıştı. Bunu bozmaları çok doğru gelmiyor bana.

Oraya ne koysam iyi reyting alıyor güçlü yapımlar gücünü başka yerde göstersin diyor Kanal D :):)

Muhtemelen beklentilerin aksine Kanıt Salı'ya gelmeyecek. Bence Kanıt kanal için önemli bir işti ve Pazartesi alışkanlık yakalamıştı. Bunu bozmaları çok doğru gelmiyor bana.
O zaman Sultan Salı PT2`ye alınmalıydı bence. O alınmasa bile Kötü Yol Salı PT2 için en uygunu :)

Bu sezon Kanıt'ı birecekler kanımca, yoksa gün değişikliği yaptırmazdılar diziye. :)