Ağır Roman Yeni Dünya Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Star Tv`nin bu sezon için hazırladığı yeni dizilerden olan Ağır Roman Yeni Dünya
27 Eylül Perşembe Akşamı Star`da Başlıyor !

Fragman:
http://www.startv.com.tr/dizi/agir-roman-yeni-dunya

RevaN / ÖzeL HabeR

persembe günü yayınlıyolar ama neye dayanarak günü gerçekten çok kötü vadi özetini geçemez :) ilk 10a girerse sanslı

Ben bu diziye hiç güvenmiyorum. Umarım tutar diyorum sadece. İster haftanın olmayan 8ci gününde yayınlansın bu dizi tutmaz bence. Kesin konuştum ama umarım beni yanıltır

Kendini devam ettirecek kadar reyting alsa yeter hem bu dizi STAR YAPIM'ın dizisi olduğu için düşük alsa bile kanal hemen bitirmez .

Basarili olabilecegini düsünmüyorum maalesef.. Güçlü ve kaliteli oyuncu kadrosu harcanacak maalesef..

@kreys sen 8-9 reyting özeti de 6-7 reyting alır diyordun neden fikir değiştirdin ?

o gün persembe miydi salıydı :D
Salı Perşembeden daha zorlu bir gün. Alternatif ne kadar az olursa o gün zor değildir. Mesela Sudan Bıkmış Balıklar Salı yapamadığı perfomansı Perşembe yaptı. Salı 8-9 reyting alacak dizi Perşembe de en az 7 alır. Özeti de 7 reyting alır demiştin :D

Star bu diziyle perşembe akşamları iş yapamaz, en iyisi Sudan Bıkmış Balıkları yayınlamaya devam etsin, maç olduğu zaman yayınlamaz, dizi de böylece fazla sıkmış olmaz...