Babalar Ve Evlatlar Afiş

Ben bu diziyi izlemeyi planlıyorum zaten Salı günü izlediğim bir dizi yoktu.Eğer konusu sararsa devam ederim izlemeye :)

- - - Ekleme - - -

Ben bu diziyi izlemeyi planlıyorum zaten Salı günü izlediğim bir dizi yoktu.Eğer konusu sararsa devam ederim izlemeye :)

- - - Ekleme - - -

öbgz den fırsat bulursam bende izlerim :))

ustura nın reklamlarında izlerim mahsunun dizileri süper oluyo

destere öbgz bırakıyorsun babalar ve evlatlarına basliyorsun foslanmıs öbgz izlenmez :D

evet bıras yıpranmış öbgz babalar ve evlatlara bakacağım ayrıca atvde balkanlar son yaz var aynı gün sanırım onada bakmak lazım eğer bu iki dizi istediğim gibi olmazsa öbgz ye mecburiyetten devam :))

- - - Ekleme - - -

ustura nın reklamlarında izlerim mahsunun dizileri süper oluyo

usturayı bırak takas zamanında pis yediliyede başlamıştın hatırladığım kadarıyla sonra bırakmak zorunda kaldın usturanında sonu parlak değil sen en iyisimi şimdiden bırak dizinin gidişatı belli zaten ondan bir hayır gelmez...:))

ben usturayı izlerim çok hoşuma gitti Oktay kaynarca da var daha ne olsun :D

- - - Ekleme - - -

evet bıras yıpranmış öbgz babalar ve evlatlara bakacağım ayrıca atvde balkanlar son yaz var aynı gün sanırım onada bakmak lazım eğer bu iki dizi istediğim gibi olmazsa öbgz ye mecburiyetten devam :))

- - - Ekleme - - -

usturayı bırak takas zamanında pis yediliyede başlamıştın hatırladığım kadarıyla sonra bırakmak zorunda kaldın usturanında sonu parlak değil sen en iyisimi şimdiden bırak dizinin gidişatı belli zaten ondan bir hayır gelmez...:))
ustura kemal öbgzk ye bin çeker bin o saçma diziden iyi olduğu kesin

ben usturayı izlerim çok hoşuma gitti Oktay kaynarca da var daha ne olsun :D

- - - Ekleme - - -

ustura kemal öbgzk ye bin çeker bin o saçma diziden iyi olduğu kesin

iyi o zaman kolay gelsin ben ilk bölümünü izledim bana yettide arttı bile sırf oktay kaynarca için :) ama hemşeri hatrıda bir yere kadar dizide ciddiyet yok komedi desen komedide değil ne olduğunu çözemedim ayrıca emre kınayda hiç olmamış naz elmasada yazık olmuş oysa güzel kızdı bir türlü kaliteli bir diziye denk düşmedi:)

bak usturanın ilk 15-20 dk sı çok saçma ve kötüydü aynen senin gibi düşündüm ne biçim dizi diye ama sonra güzelleşti hoşuma gitti 2.bölümünüde beğendim izliyom

nedense tutacağını düşünmüyorum ama umarım tutar ilk bölümünü izleyeceğim