Mehmet Günsür Fanlarıda İsyan Bayrağını Çekti

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa karakterini canlandıran Mehmet Günsür fanları isyanda bu rol için İtalya'dan gelen yakışıklı oyuncunun fanları dizide Mehmet Günsür'e gereken önemin verilmediğini savunuyorlar dün akşam üçüncü sezonuna başlayan dizide Mehmet Günsür'ün isminin önüne diziye bu sezon katılan Ozan Güven'in adının yazılması fanları çıldırttı.Ayrıca dizide Mehmet Günsür'e bir türlü iyi bir partner gelmemesinden de yakınan fanlar Mehmet Günsür'ün partneri olarak Tuba Büyüküstün ve Beren Saat ikilisinden birisini görmek istiyorlar.Diziye önümüzdeki günlerde Şehzade Mustafa'nın eşi Rümeysa Sultan dahil olacak bu karakteri hangi oyununcunun canlandıracağı ise önümüzdeki haftalarda belli olacak

ozan güvenin isminin önce olması normal ozan daha ünlü bir kaç kız hayranı istedi diye ozanı arkaya atıp mehmeti başa alamazlar imkansız bişey :))

ozan güvenin isminin önce olması normal ozan daha ünlü bir kaç kız hayranı istedi diye ozanı arkaya atıp mehmeti başa alamazlar imkansız bişey :))

Ozan daha ünlü diye birşey yok.En azından daha kıdemli olan değerlendirilseydi.Ün olarak bakarsak Ozan o eski 1 İst. Masalı'ndaki şa şasını 100w'luk ampul versen bile zor bulur.Ozan iyi bi oyuncu olabilir(bana göre değil) Mehmet'e resmen hakszılık sen zaten bu sene öleceksin diyip .............tepkiliyim böylesi konulara.

Ozan daha ünlü diye birşey yok.En azından daha kıdemli olan değerlendirilseydi.Ün olarak bakarsak Ozan o eski 1 İst. Masalı'ndaki şa şasını 100w'luk ampul versen bile zor bulur.Ozan iyi bi oyuncu olabilir(bana göre değil) Mehmet'e resmen hakszılık sen zaten bu sene öleceksin diyip .............tepkiliyim böylesi konulara.

ozanın oynadığı dizilerle mehmetin oynadığı dizileri karşılaştır mehmet günsuru sadece beyaz gelincikte önemsiz bir rolde hatırlıyorum türkiyede çok az dizi çekmiştir çabuk ünlenmesini bayan hayranlarına borçludur.. bende oyuncu olarak severim mehmet günsuru.. ama ozanın yanında.. ün demeyelim:) kıdem olarak geride kalıyor..

ozanın oynadığı dizilerle mehmetin oynadığı dizileri karşılaştır mehmet günsuru sadece beyaz gelincikte önemsiz bir rolde hatırlıyorum türkiyede çok az dizi çekmiştir çabuk ünlenmesini bayan hayranlarına borçludur.. bende oyuncu olarak severim mehmet günsuru.. ama ozanın yanında.. ün demeyelim:) kıdem olarak geride kalıyor..

Aynısı içinde Ozan diyelim.Zira kendisi adam akıllı 1 ist. Masalından başka projesi varmıydı?

- - - Ekleme - - -

Pardon Canım Ailem vardi ama kadrolu figuran gibiydi.Olsada olur olmasada.Koyu Kırmızıyı zaten saymıyorum.

Aynısı içinde Ozan diyelim.Zira kendisi adam akıllı 1 ist. Masalından başka projesi varmıydı?

- - - Ekleme - - -

Pardon Canım Ailem vardi ama kadrolu figuran gibiydi.Olsada olur olmasada.Koyu Kırmızıyı zaten saymıyorum.

ikinci bahar

gora...yada arog muydu neydi onlardada oynamıştır:):))

ikinci bahar

gora...yada arog muydu neydi onlardada oynamıştır:):))

İkinci baharda Ozan Nirgül kadar ses getiremedi o dizide de.. Yahşi Batıda var...Ama bana CMYLMZ filmini sunma arkadaş torpili gibi.Çalişiyorum ama aile iş yerinde çalişıyorum demek gibi birşey yani kafadan torpil.Ona bakarsan Mehmet Günsü'rün ses getiren filmi var biliyormusun bilmem ama adı
HAMAM.ve bir çok İtalyan filmlerinde oynamiştir.

Son düzenleme: