Kuzey Yeni Sezon İlk Bölüm Son Sahne !

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610

Ve sonunda...

Moderatörün son düzenlenenleri:
ekranda çıkan gelen arama yazısını çok düşünmüşler mi acaba
my deki son sahne daha güzeldi (bana göre)
kıvanç tatlutuğ da çok çirkin olmuş
öykü karayelin oyunculuğu kötüymüş
müziği güzel dizinin
diziden kıvanç tatlutuğu çıkar 3 reyting bile alamaz

müziği güzel dizinin

Aksine Cemre Güzelleşmiş Tam Bir Kadın Olmuş
Zeynep Bitmiş Biri Olmuş
Kuzey İntikamı Alacak İnşallah Diziyi O Zaman Gör İlk Bölümden Hemen Resti Çekme
Kuzey Çıkarsa Evet Reytingi Düşer Ama Çıkmıyor . !

Harbiden cemre bi başka güzel olmuştu ha ilk bölümlerdeki cemreye bak şimdikine bak :)

Cevap bile verme suskun sallamış işte izlemeden :D

asıl siz tarafsız değilsiniz kuzey muhteşemin kalitesine yetişemez. evet diziyi izlemiyorum ama videoyu izledim. ve görüşümü belirttim
dizinin reyting almasını sağlayan da kıvanç tatlıtuğdur. reyting dediğim de 5 :D

asıl siz tarafsız değilsiniz kuzey muhteşemin kalitesine yetişemez. evet diziyi izlemiyorum ama videoyu izledim. ve görüşümü belirttim
dizinin reyting almasını sağlayan da kıvanç tatlıtuğdur. reyting dediğim de 5 :D

1.si Haremin içinde başka birşey yok ne savaş ne heyecan hep dönen entrikalar artık sıktı 2.sbt 2000 kişilik reytinge güvenme bu dizi tek kıvanç için izlenmez ayrıca izlesen kalitesini anlarsın

müziği güzel dizinin

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi için zayıflamış dolayısıyla kaslarda erimiş ondan çirkinleşmiş.

Bak Polemiğe Girmeden Bu Mesajına Son Mesajımı Yazıyorum
Bir kere Muhteşem İle Kuzey Aynı Kefeye Konulmaz
Biri Dönem Dizisi Diğeri İse İntikam
Önce Bunu Bil . İyi Forumlar

- - - Ekleme - - -

1.si Haremin içinde başka birşey yok ne savaş ne heyecan hep dönen entrikalar artık sıktı 2.sbt 2000 kişilik reytinge güvenme bu dizi tek kıvanç için izlenmez ayrıca izlesen kalitesini anlarsın

17 Eylül Gelsin Berkann Susacak 5 Değil 10 Alacağız Ama Yine Sen Susacaksın SBT Ye Güvenim 0 !

İlerleyen tanıtımlarda kuzeyin kilo aldığı gözleniyor hapishane sahnesinde yazın proje için verdi her yönüyle adam gib adam

demek ki diziyi izliyormuşsun :D
bu da savaş sahnesi
MAGNIFICENT CENTURY - BATTLE OF MOHAC - English Subtitles - YouTube
ben twitterdan gördüm ya güney için ya da kuzey için izliyorum diye yazıyordu :)
not:dizide kuzeyden hoşlanan kaç kadın var acaba

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi için zayıflamış dolayısıyla kaslarda erimiş ondan çirkinleşmiş.

yeni filminde kuzey güneyden daha başarılı olacağına inanıyorum :)

- - - Ekleme - - -

Sahneler komedi sahnesinden farkı yok 300 spartalı sülüman :d

Muhteşemde Hürrem için bide pargalı
hürrem diziye başladığında kim tanıyordu ki onu. yani ilk başlarda reyting getirecek bir isim değildi
ama kıvanç tatlıtuğ öyle miydi aşkı memnu gibi bir dizide başrol oynadı ve sonra kuzey güneye başladı.
kıvancın reytingi ile devam ediyor dizi bunu kabul edin bence :)

yeni filminde kuzey güneyden daha başarılı olacağına inanıyorum :)

- - - Ekleme - - -

hürrem diziye başladığında kim tanıyordu ki onu. yani ilk başlarda reyting getirecek bir isim değildi
ama kıvanç tatlıtuğ öyle miydi aşkı memnu gibi bir dizide başrol oynadı ve sonra kuzey güneye başladı.
kıvancın reytingi ile devam ediyor dizi bunu kabul edin bence :)

Dizinin başrol oyuncusu tabikide katkısı var nerlere getirdin konuyu

sen hürrem için izleniliyor dedin
ben de my ilk bölümlerde de izleniyordu.ve o zamanlar hürrem tanınmıyordu dedim
ama şimdi hürremin de reytingte katkısı vardır mutlaka :)

Tartışmaya gerek yok mutheşemle ilgilenmiyorum izleyene saygımız var sende kuzey güneye saygılı ol kaliteli bir dizi olduğunu anlarsın izleyince geçen sezondan itibaren