12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

12 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedemin Dolabı - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Kuzey güney beklentilerin altinda gitti maalesef.. Bu reytingleri haketmedi kanimca..

Vay be Pis Yedilinin ilk sezon ki adam akıllı olan bölümleri Çarşamba olsaymış demekki abartmıyorum 10 alırmış...

Gani Müjdeye çok sinir oldum allahın dombilisi haftaya görürüz geçer kuzey bugün cok reklam verildi

MY:Ne tokattı bee :X

Bende diyorum nie Hurrem'in yuzu kırmızı çökmüş.Kesin o takat sahnesi en az 2 kere çekilmiştir.
Şimdi KG izlicem bakalım umarim güzel bölümdür.
MY sanki geçen hafta vardi gibi başlamiş.Pek yeni birşey yoktu.

oha pis yedili napmış sürpriz yapabilir demiştim ama abarttı iyi oldu kuzeye ikisi de kalitesiz gözümde:D sakarya fırat başlasa da 2.olsa:D

Bende diyorum nie Hurrem'in yuzu kırmızı çökmüş.Kesin o takat sahnesi en az 2 kere çekilmiştir.

En başını kaçırmasaydın orası süperdi kuzeyin

cansu dere çıkana kadar çocuklar büyümez-ibo ölmez yeni bişi beklemiyom ilk 2 ay:D

arkadaşlar şidmi öbgzk ırkçılığı yapmak istemiyorum ama söylemeden de edemiycem.. bazıları hatırlarsınız ki diyo du ki öyle bir geçer zaman ki nin karşısında pis yedili gibi basit bi dizi ne kadar fazla alıyo muhteşemin karşısında olsa ezilir.. ve bi kaç sayfa önce bile "pis yedili çöpe" gibi bi laf okumuştumm ama şimdi gördüğümüz gibi öbgzk nin karşısındaki oranlardan daha iyi alıyo...