En Son Okuduğunuz Kitap? 📖

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı
Kitabında İnek Şaban bildiğimiz inek:D

ben ilk 100 den sonra ilerleyemedim içimden merak unsuru oluşmadı lanet ettim yazarada kitabada bıraktım :))

Kitaba başlamışsın o kadar insan bir zahmet biraz daha devam ederdi.1 günde 100 sayfa okuduktan sonra 2.gün pek okuma isteği kalmadı.3.günde bir 50 sayfa okudum.4. gündede bir 50 sayfa.Sonra sıkıldım bıraktım.:D

- - - Ekleme - - -

3 kere okumaya çalıştığım.3.denemede 240 sayfadan sonra bıraktığım kitabı 4.kez okumaya başladım.Umarım bu sefer bitecek.Kitap okumadan bugünlük bu kadar.:D

olabilesiteden olasılıksıza geçiş yapmış aforizma kutluyor değişimi takdir ediyorum :)))

Yine diline düştük desterenin :)
Aklından Bir Sayı Tut'un ikincisini okumayı düşünüyorum..

Yine diline düştük desterenin :)
Aklından Bir Sayı Tut'un ikincisini okumayı düşünüyorum..

bende düşünüyorum ama olasılıksız bir durum okuyamam ..:))

fareler ve insanları oku hem kısa hem muhteşem hemde steinbeck yazmış bu adamın yazım şekli süper bir ay tutulmasını sevmemiştim diğerleri çok çok iyi :)

En son açlık oyunlarını bitirdim
Şuan ahmet altanın içimizde bir yeri okuyodum kısa bir kitap olmasına rağmen arkadasla aynı anda bitirmek istediğimizde bi süre ara verdim Anna Kareninaya başladım :D

En son açlık oyunlarını bitirdim
Şuan ahmet altanın içimizde bir yeri okuyodum kısa bir kitap olmasına rağmen arkadasla aynı anda bitirmek istediğimizde bi süre ara verdim Anna Kareninaya başladım :D

tebrikler primcan bende kitap alışkanlığı yok sıkılıyorum :)) biz net kuşağıyız:))