Suskunlar Dizisi Kurtlar Vadisi'ne Dişini Gösterdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Fatih Halis EROĞUZ / Televizyon Gazetesi.com
Fatih Halis Eroğuz (FatiHalisEroguz) Twitter'da

Geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından olan Suskunlar, her ne kadar sosyal medyada inanılmaz destek aldıysa da reyting anlamında muzdaripti.

Türk televizyonlarının en çekişmeli günü olan 'Perşembe' için Show Tv'nin silahı bu sezon da değişmedi. Geçtiğimiz sezon Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kurtlar Vadisi Pusu arasında yeni başlamış olmanın verdiği negatif etkiyle kendisine listenin zirvesinde pek yer edinemeyen Suskunlar, sezona bomba bir Pelin Akil transferiyle başladı.

Ayrıca Suskunlar bu bomba transferin yanında Kurtlar Vadisi Pusu'dan önce sezonu açtı. Bu bana göre çok büyük bir avantaj, şöyle ki :
Yeni sezona inanılmaz bir bölümle girdi dizi, sosyal medyanın altını üstüne getirdi yeni bölüm yayınlanırken.

Ayrıca Show Tv dizisine büyük bir kıyak yapıp bölüm bittiğinde en baştan yayınladı dizinin yeni sezon ilk bölümünü ve televizyon takipçilerinin büyük bir çoğunluğuna dizi tanıtıldı.

Nitekim başarı da geldi. Yeni bölüm hem 'Tüm Kişiler'de hem 'A-B Grubu'nda birinciliği kaptı. Bölümün hemen arkasından yayınlanan tekrar bölümü ise 'Tüm Kişiler'de 6. 'A-B Grubu'nda 5. oldu.

Dün akşam TRT 1'de 'Zengin Kız Fakir Oğlan'ın yeni bölümünü yayınlamadı. Fox Tv'de ise artık iddiası kalmayan Aşkın Halleri yayınlandı. Atv, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonunun arefesinde Kurtlar Vadisi Filistin ile Vadi hayranlarına el salladı. Kanal D'yi açanlar da Kötü Yol dizisini izlediler. Tüm bunlara bakarsak Suskunlar rahat bir şekilde zirvede yer aldı dünkü bölümüyle.

Tabi ki Kutlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümleriyle listenin neresinde olacağı bir soru işaretiyken, Suskunlar diğer bölümlerinde de bu hareketlilikte devam ederse yeni sezonun Perşembe lideri olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Adam Haklı Ama Şu Olay Var
Filistin Çok İzlendi Ama KVP Nin Yeni Bölümü Daha Çok Rağbet Görecek Hele ki İlk Bölümü Dizinin Başrolü Ölüyor 15 Reyting Alır
Bu Sezon 1.Vadi 2.Suskunlar 3.Veda Olur Böyle Giderse

Ne olursa olsun kvp her türlü 1. bu değişmez bu sene bence. Ama suskunlarda Veda'ya kadar 2.olur.

suskunlar birinciliği kaptı kapmasına da aldığı reyting 4 civarı.. kapsa nolur kapmasa nolur.. bu sene üçüncü sırayı korusa başarıdır suskunlar için...

- - - Ekleme - - -

Ne olursa olsun kvp her türlü 1. bu değişmez bu sene bence. Ama suskunlarda Veda'ya kadar 2.olur.

veda birinci olur:))

veda birinci olur:))

Destere Kardeş Uykudan Uyanır mısın ?
10 Yıldır Devam Eden Bir Dizi Tarih Dizisine Yenilmez
Veda Bu Sene Hayal Kırıklığı Yaşatacak Kanal D ye
İlk Yorum da Dediğim Gibi
1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Suskunlar
3.Veda

Ben katılmıyorum yazıya Suskunlar hiç iyi bir başlangıç yapamadı boşlukta bile yüksek reyting alamadı. Kurtlar Vadisi Pusu ve Veda geldikten sonra zirve yarışında olmasına imkan yok şu anki görüntüsüyle. :)

Destere Kardeş Uykudan Uyanır mısın ?
10 Yıldır Devam Eden Bir Dizi Tarih Dizisine Yenilmez
Veda Bu Sene Hayal Kırıklığı Yaşatacak Kanal D ye
İlk Yorum da Dediğim Gibi
1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Suskunlar
3.Veda

veda fragmanı çok ilgi çekii değil ama ben vadinin seyirci olarak tıkanması nedeniyle vedanın birinci olabileceğini düşünüyorum vadinin ortalama reytingi 8 dir 8 in üstünde reyting alan her dizi vadiyi vadiyi geçebilir .. hanımın çiftliğini unutma aldığı oranlar 12 15 arasıydı veda aynısını tutturursa vadiyi farkla geçer...

- - - Ekleme - - -

veda suskunlari bencede gecemez

4 reytingi geçmeyen diziyi kanal d perşembeye koymaz akıl var mantık var..:)

veda fragmanı çok ilgi çekii değil ama ben vadinin seyirci olarak tıkanması nedeniyle vedanın birinci olabileceğini düşünüyorum vadinin ortalama reytingi 8 dir 8 in üstünde reyting alan her dizi vadiyi vadiyi geçebilir .. hanımın çiftliğini unutma aldığı oranlar 12 15 arasıydı veda aynısını tutturursa vadiyi farkla geçer...

- - - Ekleme - - -

4 reytingi geçmeyen diziyi kanal d perşembeye koymaz akıl var mantık var..:)
Kurtlar Vadisi 10.Yılında,Mematinin Durumu Belirsizken 1.olamayacak ha Tabii ki de 1.olacak ve Ben Bu Sezon 15+ Reytingler Bekliyorum.Finale Doğru Reytingler Baya Bir Artar.Vadi Bu Sezon Birinci.Veda Ancak Vadinin Özetiyle Yarışır.

Vadi 8 mi TNT De 8 di
Şimdiki Kanal ATV Çok Tanılan Bir Kanal En Az 12-14 Reyting Alır
Veda İse : İlk Bölüm Çok İlgi Görür Aynı U.Kemal Gibi 6-7 Reyting Alır Zamanla İzleyicisi Düşer Ve 4-5 Reyting Alır Öyle Bir Sezon Devam Eder
Suskunlar İse 2.Sezon 1.Bölüm ile biraz Daha İzleyicisini Arttırdı .
Oda 4-5 Reyting Alır Ve Zaman İle Vadi 1. Suskunlar 2. Veda 3. Olur
Not : Sadece Teori.

Vadi 8 mi TNT De 8 di
Şimdiki Kanal ATV Çok Tanılan Bir Kanal En Az 12-14 Reyting Alır
Veda İse : İlk Bölüm Çok İlgi Görür Aynı U.Kemal Gibi 6-7 Reyting Alır Zamanla İzleyicisi Düşer Ve 4-5 Reyting Alır Öyle Bir Sezon Devam Eder
Suskunlar İse 2.Sezon 1.Bölüm ile biraz Daha İzleyicisini Arttırdı .
Oda 4-5 Reyting Alır Ve Zaman İle Vadi 1. Suskunlar 2. Veda 3. Olur
Not : Sadece Teori.

vadinin ilk bölümü 10 u geçer ferihada yüksek aldı ilk bölüm.. merak edenler ilk bölümü kaçırmaz ..
ortalaması 8 reytingdir daha öncede atv deydi ve ortalaması yine çok düşüktü..

tns reytingleri başlayınca sbt deki avantajlı durumunu kaybedecektir vadi ..

veda için ise sadece tahmin yürütebiliriz yeni başlayan bir dizi benim tahminim vadiyi geçer senin tahminin geçemez sadece tahmin aşamasında bir durum bakalım görelim ne olacak...

vadinin ilk bölümü 10 u geçer ferihada yüksek aldı ilk bölüm.. merak edenler ilk bölümü kaçırmaz ..
ortalaması 8 reytingdir daha öncede atv deydi ve ortalaması yine çok düşüktü..

tns reytingleri başlayınca sbt deki avantajlı durumunu kaybedecektir vadi ..

veda için ise sadece tahmin yürütebiliriz yeni başlayan bir dizi benim tahminim vadiyi geçer senin tahminin geçemez sadece tahmin aşamasında bir durum bakalım görelim ne olacak...

Düşüncene Saygım Var 2.Sezonda ki Bir Dizi İle İlk Bölümü Yayınlanacak Diziyi Bende Karşılaştıramıyorum
Bence TNS Geldik den Sonra Reytingler 2 Fazla Olacak

Düşüncene Saygım Var 2.Sezonda ki Bir Dizi İle İlk Bölümü Yayınlanacak Diziyi Bende Karşılaştıramıyorum
Bence TNS Geldik den Sonra Reytingler 2 Fazla Olacak

vadi agb de 8 iken sbt de 11 e çıkmıştı bu örnekten yola çıkarak tahminde bulundum.. eğer tns ve agb denek türleri örtüşürse vadi tns de reyting kaybına uğrayacaktır..

Hangi dişini?Süt dişini mi ?KVP izlemem ama hakkını verelim.Veda ile KVP kapisir Suskunlar beni niye yarışa sokmuyorsunuz diye koskoca adamları her bölüm anlatırlar.

Suskunlar bana göre iyi bir başlangıç yapamadı belki , ama tıpkı ÖBGZKnin gibi saat 20.00de başladı ÖBGZK 8 aldı , tekrarı 7 aldı , ve haftaya 10 üzerı alacğına kesin gözle bakıyorum.Suskunlar da 4 aldı , ama tekrarı da nerdeyse yeni bölüm kadar izlendi bence haftaya 6 reytingi geçer , ama KVPyla ve Vedaile yarışamaz.

Normal bir şekilde reytingler ölçülmeye başlandığında Suskunlar özellikle Ab gurubunda zirvede olabilir bence :) Veda dizisi bence hayal kırıklığı yaratacak