Star'ın Yeni Sezon Yayın Akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adam4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star pt 2 kuşaklarında ne yapacak acaba merak konusu

S.B.B bence kaldırılmamalı ve günlük dizi olarak devam etmeli.
İffet'i bence bitirmek yanlış karar çünkü dizi yeni sezonda iyi bir senaryoyla başladı.
Pazar PT2'de iFFET iş görürdü bence.Yada Salı PT2'de

İffet'i bence bitirmek yanlış karar çünkü dizi yeni sezonda iyi bir senaryoyla başladı.

Evet veya en azindan Cumartesi PT-2'de yer alabilirdi Iffet..

sudan çıkmış balıkların günlük olması kalitesinimi arttıracak aynı şey kaldırılması en iyisi..

Evet veya en azindan Cumartesi PT-2'de yer alabilirdi Iffet..

C.tesi 1E1K var.Pazar PT2'ye kalırdı veya Eyvah Düşüyorum'la yer değiştirip Salı olabilirdi ve Bence iyi reytingte alırdı.

sudan çıkmış balıkların günlük olması kalitesinimi arttıracak aynı şey kaldırılması en iyisi..

Bence o kadar dandik dizi varken Balıklara dandik demek biraz ağır olur.
Dandik dizileri kaldırmaya kalksan ohoo :))
Reyting anlamında günlük dizi olarak yayın hayatını devam ettirebilir.

C.tesi 1E1K var.Pazar PT2'ye kalırdı veya Eyvah Düşüyorum'la yer değiştirip Salı olabilirdi ve Bence iyi reytingte alırdı.

Bence o kadar dandik dizi varken Balıklara dandik demek biraz ağır olur.
Dandik dizileri kaldırmaya kalksan ohoo :))
Reyting anlamında günlük dizi olarak yayın hayatını devam ettirebilir.

haklısın dandik dizi çok say say bitmez :) ama sudan kaçmış balıklarda onlardan biri izleyerek bu yorumu yapıyorum yani ezbere değil kalite yanından geçmemiş :))

haklısın dandik dizi çok say say bitmez :) ama sudan kaçmış balıklarda onlardan biri izleyerek bu yorumu yapıyorum yani ezbere değil kalite yanından geçmemiş :))

Valla ben son bölümlerini izlemedim.Sona doğru cıvıttımı bilmiyorum.İlk 2 bölümünü falan izledim.
Sen dandik diyosan dandiktir. :)