Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu geçer not alamadı!

Dün bütün gece dalga geçtik diziyle. Adam kurşunların arasına dalıyor ve birşey olmuyor yeni bir Kuzey mi doğuyor ne oluyor çözemedik. :D
Hele süt kız ayrı bir olay. Seher'e postayı koydu gelir gelmez. Yakında Emir'e baştan beri aşık çıkar, evlenirlerse şaşırmam. Yavru bir köpek değil o, yaralı bir kurt lafıylada Emir hayranlığını çözmüş olduk. :D

Yapılan yorumların birçoğuna katılmakla birlikte bende eski tadı bulamayanlardanım.Şu saydığımız oyuncular haricinde Hazal Kaya da olsaydı acaba yorumlar bu şekilde olmaya devam eder miydi burası biraz aşikar.Ama şu bir gerçek ki evet dizi toptan değişmiş,ilk zamanlardaki izlenilebilirliği yok olmuş.Komik mi görünüyor evet komik.Dizinin ilk sezonu olsun ikinci sezonu olsun zevkle izlediğim bölümlerden ibaretti Revan'ın deyimiyle.Diziyi artık Adını Feriha Koydum değilde sadece Emir'in Yolu olarak izlemenizi ve bu doğrultuda yorum yapmanızı bekliyorum.Açıkçası diziyi beğendiğim ya da laf kondurmak istemediğimden değil.Hala Feriha isminden prim yapmaya çalıştıkları apaçık belli.Ama biz izleyici olarak bu dizinin eski Feriha dan bağımsız yepyeni bir dizi olduğunu düşünerek yorum yapmamız gerekiyor.Eski Adını Feriha Koydum kim ne kadar kötülerse kötülesin aldığı oranlarla her şekilde baskınlığını,kalitesini,gücünü göstermiş bir diziydi.Aldığı reytinglerle bunu göstermiş bir diziydi.Emir'in Yolu dizisine başarılar diliyorum,denk geldikçe sırf yorum yapabilmek için izlemeyi de planlıyorum ama eski diziyle karıştırılmamasını da rica ediyorum. :)

Yapılan yorumların birçoğuna katılmakla birlikte bende eski tadı bulamayanlardanım.Şu saydığımız oyuncular haricinde Hazal Kaya da olsaydı acaba yorumlar bu şekilde olmaya devam eder miydi burası biraz aşikar.Ama şu bir gerçek ki evet dizi toptan değişmiş,ilk zamanlardaki izlenilebilirliği yok olmuş.Komik mi görünüyor evet komik.Dizinin ilk sezonu olsun ikinci sezonu olsun zevkle izlediğim bölümlerden ibaretti Revan'ın deyimiyle.Diziyi artık Adını Feriha Koydum değilde sadece Emir'in Yolu olarak izlemenizi ve bu doğrultuda yorum yapmanızı bekliyorum.Açıkçası diziyi beğendiğim ya da laf kondurmak istemediğimden değil.Hala Feriha isminden prim yapmaya çalıştıkları apaçık belli.Ama biz izleyici olarak bu dizinin eski Feriha dan bağımsız yepyeni bir dizi olduğunu düşünerek yorum yapmamız gerekiyor.Eski Adını Feriha Koydum kim ne kadar kötülerse kötülesin aldığı oranlarla her şekilde baskınlığını,kalitesini,gücünü göstermiş bir diziydi.Aldığı reytinglerle bunu göstermiş bir diziydi.Emir'in Yolu dizisine başarılar diliyorum,denk geldikçe sırf yorum yapabilmek için izlemeyi de planlıyorum ama eski diziyle karıştırılmamasını da rica ediyorum. :)
Harfiyen katılıyorum. :) Show Tv`de Cuma akşamlarrı yeni bir dizi başladı. Ama bu dizi Adını Feriha Koydum üzerinden reyting almaya çalışıyor

Ben sadece Gençlik dizisini kaybettim. Yerine mız-mız bir dram dizisi geldi

- - - Ekleme - - -

Bu arada dizideki en büyük yanlış. Kaç kez dizide vurgulanıyor. Rza beyin emekliliğine 1 yıl kalmış diye. 40cı bölümdü galiba emekliliğine 1 yıl kaldığını söylerken. Aradan 3 yıl geçti Rza bey hala kapıcı bu nasıl oluyor? 4 yıl daha geçti Rza bey hala kapıcı. Hani bu adam emekli olacaktı. 7 yıl uzatıldı mı bu emeklilik işi ?

orda zaman ağır geçiyor revan emekli olcak yakında tiyoyu aldım :))

- - - Ekleme - - -

İyi yorumlarda almıştır kesinlikle.Zaten dizinin senaryosu Feriha varkende aşırı klişeydi.Neyi kalitesizleşmiş anlamadım?:D
bence en iyi yorum buydu eskidende bişeye benzemiyordu şimdide aynı :))

bu yılın en iyi gençlik dizisi denilebilir yeni sezon süper basladııı reytingler desen ayrı bi bombaa :D

hyr qenclik dizisi destere :))

ama bu sefer sahiden kuzey güneyin kuzey versiyonu olmuş ..:)) gençlik sanırım böyle dizileri izliyor ben kendimi genç sanırdım kendimden utandım şimdi kaçırmışım gül gibi diziyi:))

emir karakolda güya.. karakoldaki manken gibi memure kızlar ekrandan emiri dikizliyor ne kadar inandırıcı tanrım ayağım yerden kesildi:)))

ama bu sefer sahiden kuzey güneyin kuzey versiyonu olmuş ..:)) gençlik sanırım böyle dizileri izliyor ben kendimi genç sanırdım kendimden utandım şimdi kaçırmışım gül gibi diziyi:))

emir karakolda güya.. karakoldaki manken gibi memure kızlar ekrandan emiri dikizliyor ne kadar inandırıcı tanrım ayağım yerden kesildi:)))
emir kadınların hayalindeki erkek :) olur öle

hyr qenclik dizisi destere :))
İlk 2 yıl gençlikti. Şimdi 7 yıl ireliye alınmış. Emir 4cü sınıfta 22-23 yaşïnda olduğunu farz edersek şimdi 29-30 yaşında. Kazık kadar olmuş :D ne gençliği? Ayrıca bir dizide okul ve ya üniversite yoksa ben o diziye gençlik dizisi demem

emir kadınların hayalindeki erkek :) olur öle

dikizleyenler sokaktaki 15 yaşındaki kızlar olsa tamam kızların hayalini süslüyor deriz... ama iş güç sahibi polise memureler ekranda sıraya dizilip mal mal emiri gözetlemeleri hiç inandırıcı gelmiyor..:))

İlk 2 yıl gençlikti. Şimdi 7 yıl ireliye alınmış. Emir 4cü sınıfta 22-23 yaşïnda olduğunu farz edersek şimdi 29-30 yaşında. Kazık kadar olmuş :D ne gençliği? Ayrıca bir dizide okul ve ya üniversite yoksa ben o diziye gençlik dizisi demem

7 yıl geçmişte rıza emekli oldumu yoksa hala bir yılımı var:))

eski halini pek bilmiyorum dün bir göz attım bana yetti son göz atışımdı önümüzdeki yıl bir daha bakarım:))