"Babalar ve Evlatlar" Yeni Gününde Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
veda fragmanlarındanda anlaşılacağı üzere ağır bir dizi gibi ağır diziler az reyting alır bu açıdan perşembe günleri vadinin birinci olma şansı artmış durumda ..

babalar ve evlatların salıya gelmesi birincilik şansını arttırıyor öbgz geçen seneki formundan çok uzak ustura kemalde çok kalitesiz kalıyor bunların yanında

merhaba hayat bence persembe yayınlanır bos bi gün :) ztn ilk olarak 13 demişlerdi

öyle bir geçer zamanki çöküse geçip ilk 5 dısında kalıcak gibi gözüküyor birinci mahsum olur babalar ve evlatlar ustura kemal ikinci olucak gibi gözüküyor

o nasıl bir hayal dünyası hadi babalar ve evlatları 1.oldu ustura kemal 2. olması imkansız bu ka dizi içinde

o nasıl bir hayal dünyası hadi babalar ve evlatları 1.oldu ustura kemal 2. olması imkansız bu ka dizi içinde

kreys 4k bakıyor normaldir ..

ustura kemalin değil ilk ikide elimde olsa ilk ona almam hemşerimiz diye dinlemek zorunda kaldım 1 saat patladım resmen bu ne uyduruk bir dizidir tanrım!!! çekerken insan utanır, bunu dizi diye yutturmaya....

kreys 4k bakıyor normaldir ..

ustura kemalin değil ilk ikide elimde olsa ilk ona almam hemşerimiz diye dinlemek zorunda kaldım 1 saat patladım resmen bu ne uyduruk bir dizidir tanrım!!! çekerken insan utanır, bunu dizi diye yutturmaya....

aynen cüneyt arkın zamanından kalmışlar

geçen sezon adem varken bile 3 alıyordu sadece felicia olsa ne yazar x şahıslı kişi :D

aslen italyan olup romen takılan kızı diyorsun sanırım :)) türkiyede onlardan çok var..

- - - Ekleme - - -

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demişler doğru laf.. dallası yeniden canlandırma çalışmaları fiyaskoyla sonuçlandı...

nerde gördün acaba o kızları bahara bi söyliyim😀d:d