Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu geçer not alamadı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634826513799391889.jpg

AFK Emir'in Yolu dizisinden ilk izlenimler

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi Show TV ekranlarında yenilenen kadrosu ve hikayesi ile ekrana geldi.
AFK hayranlarının protesto ifadelerine karşın sosyal medyadaki yorumlara bakılınca diziye ilginin sürdüğü gözlendi.
Dizinin fanatikleri ilk yorumlarını da twitter'dan paylaştı.Ancak dizinin yeni halinin beğenildiğini söylemek zor.
Yorumlar çoğunlukla olumsuz...
İşte izleyicilerin dizi ile ilgili o yorumları:
@RutRapal
Adını Feriha Koydum;Emir'in Yolu'nu izliyorum..Çok fantastik yahu...

@destina_rosita
#adınıferihakoydum #emirinyolu olmuş arka sokaklar bu nedir arkadas?!

@zeyneptufekcii
Feriha'da Efe gibi dirilip bi yerlerden çıkıp gelir yakında. oldumu sana Adını Kavak Yelleri Koydum Zombi'nin Yolu.'

@zeynebe_
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nu saçmalamışlarda saçmalamışlar

‏@bukilaaaa
Adını Feriha Koydum;Emir'in Yolu, arka sokaklardaki kuzeyli güneyli Dallasa dônmüs!

@cilginnmavis
Adını Feriha Koydum Ferihasiz Olmuyo Bee.s.s ben emir ile ferihayi özledim o büyük aşkı özledim eski emiri özledim.s

@SemaGulap
Behlül'ün Kuzey karakterini iyi canlandırmasından esinlenmiş Adını Feriha Koydum senaristleri belliki

@OzgeKarakoyunlu
adını feriha koydum emirin yolumu? iyi güzel de feriha yokki. adama demezler mi kimin adını feriha koydun? emirin de yolu yol değil zaten

@metaphysicaler
Adını feriha koydum emirin yolunun ilk sokağından gir az git sola dön biraz ileri de karşına çıkan ilk mezarlık ...

‏@watzapmen
"Adını Feriha koydum - Emir'in vücudu" olmalıymış.

@melisackgz
Adını feriha koydum kadar antipatik bi dizi yok ya rezalet

@gunesirem_
En sevdiğim dizilerden olan Adını Feriha Koydum gerçekten çok sapıttı bi kere yeni gelen kızlar ne öyle? IYYYYYYYYYY.

Bu nasıl tımarhanedir ki, aynı hasta iki kez kaçıyor, Cansuyu gırtlaklıyor kimse de ses etmiyor. Hayal Güçleri baya bir gelişmiş

İyi yorumlarda almıştır kesinlikle.Zaten dizinin senaryosu Feriha varkende aşırı klişeydi.Neyi kalitesizleşmiş anlamadım?:D

revan illa diziyi elstircen yav madem beqenmedin bu kadar elestirme diziyi yeter hacı :D

Dizi eski kalitesini taşımasa da tam not aldı benden.Hala izlenilebilir diye düşünüyorum tabi denk geldikçe.Reytingler biraz düşüş yaşayabilir belki ama 7-8 lerde rahatlıkla ilerler.

qayet qzl bu sezon ztn son hacı sen şöyle düşün dizi geçen sezon final yaptı bitti smdi showda cuma baska bsy var (saçmaladım kabul ediyorum) :D
Zaten öyle zannediyorum. Adını Feriha Koydum yazısını o kadar küçültmüşler ki, büyütücüyle zor görünüyor :D Ama bu sezon da bitmez reytingi düşmüzse. Yeni konu buldular sonuçta. Gelecek sezon da devam eder. 5ci sezonda da Ruhsara bağlarlar. Feriha yağmurla gelip gider. Aysun Menkibe Hanım olur :D Bak mis gibi 5 sezon :D

Maalesef ki benden de geçer not alamadı ama 'Adını Feriha Koydum' ismini kullandıkları sürece çok izleyici kaybetmezler bu bir gerçek.

Zaten öyle zannediyorum. Adını Feriha Koydum yazısını o kadar küçültmüşler ki, büyütücüyle zor görünüyor :D Ama bu sezon da bitmez reytingi düşmüzse. Yeni konu buldular sonuçta. Gelecek sezon da devam eder. 5ci sezonda da Ruhsara bağlarlar. Feriha yağmurla gelip gider. Aysun Menkibe Hanım olur :D Bak mis gibi 5 sezon :D
yok son sezon olur tadında bırakırlar o konuda rahat olabilirsin :)

yok son sezon olur tadında bırakırlar o konuda rahat olabilirsin :)
Emre dizide tat mı kaldı ? Tamam yeni bir senaryo olarak diziyi sevmiş olabilirsin. Ama Ferihanın 1 gram tadı yok bu dizide. Sadece o güzelim müzikleri kullnıyorlar. Bu dizi resmen yeni dizi. Feriha üzerinden reyting almaya çalışılıyor. Hem hikaye de hazır. Bu dizi senin için başka bir tat verebilir ama Ferihanın 1 gram tadı bile yok bu dizide

Emre dizide tat mı kaldı ? Tamam yeni bir senaryo olarak diziyi sevmiş olabilirsin. Ama Ferihanın 1 gram tadı yok bu dizide. Sadece o güzelim müzikleri kullnıyorlar. Bu dizi resmen yeni dizi. Feriha üzerinden reyting almaya çalışılıyor. Hem hikaye de hazır. Bu dizi senin için başka bir tat verebilir ama Ferihanın 1 gram tadı bile yok bu dizide
feriha çok mız mız birtek handenin olmamasına üzülüyorum :)

feriha çok mız mız birtek handenin olmamasına üzülüyorum :)
Ben sadece Gençlik dizisini kaybettim. Yerine mız-mız bir dram dizisi geldi

- - - Ekleme - - -

Bu arada dizideki en büyük yanlış. Kaç kez dizide vurgulanıyor. Rza beyin emekliliğine 1 yıl kalmış diye. 40cı bölümdü galiba emekliliğine 1 yıl kaldığını söylerken. Aradan 3 yıl geçti Rza bey hala kapıcı bu nasıl oluyor? 4 yıl daha geçti Rza bey hala kapıcı. Hani bu adam emekli olacaktı. 7 yıl uzatıldı mı bu emeklilik işi ?

Ben sadece Gençlik dizisini kaybettim. Yerine mız-mız bir dram dizisi geldi

- - - Ekleme - - -

Bu arada dizideki en büyük yanlış. Kaç kez dizide vurgulanıyor. Rza beyin emekliliğine 1 yıl kalmış diye. 40cı bölümdü galiba emekliliğine 1 yıl kaldığını söylerken. Aradan 3 yıl geçti Rza bey hala kapıcı bu nasıl oluyor? 4 yıl daha geçti Rza bey hala kapıcı. Hani bu adam emekli olacaktı. 7 yıl uzatıldı mı bu emeklilik işi ?
valla o kadarını bilmem malum yeni basladım izlemeye :)

Emir var, Feriha yok. Seher var, Mehmet yok. Rıza var, Zehra yok. Koray var,Hande yok. Senarist var, Beyin yok ! bi izleyici böle demiş :D