beniaffet kafamı bozdu ya ıns duzelır cıdden 3.6 1.53 saka gıbı yarın en az 2.96 beklıyorum
Normal bu sonuçlar. Reklamı fazla yapılmadı. Tarihi de 1 haftadan az kalınca açıklandı. Millet tekrar falan zannetmiştir Allah bilir
beniaffet kafamı bozdu ya ıns duzelır cıdden 3.6 1.53 saka gıbı yarın en az 2.96 beklıyorum
Normal bu sonuçlar. Reklamı fazla yapılmadı. Tarihi de 1 haftadan az kalınca açıklandı. Millet tekrar falan zannetmiştir Allah bilir
aynen reklamı yapılmadı yada ben hiç rastlamadım bu hafta çok yükselmez ama haftaya kendini rahat ilk 10'un içerisinde bulur
En fazla 15 olur. 20 çok bence. 15i de ÖBGZK ve Muhteşeme diyorum vadiye değilmuhtesem ve obgz vadi anlıklarda 20 çıkabılır
yarın ÖBGZK yokkiArka Sokaklar iyi başladı gibi gözüküyor. 10 reyting falan bekleyenler vardı ama daha o kadar yükseklere çıkılmaz. Yarın Öyle Bir Geçer Zaman Ki bile 10 reytingi göremeyebilir.
New York'ta Beş Minare iyi gidiyor.
Hayatımın Rolü de iyi gidiyor gibi gözüküyor. Hayatımın Rolü'nün asıl iyi olduğu alan A/B buna karşın totalde de çok geride değil gibi.
Leyla ile Mecnun'dan zaten reyting anlamında pek bir şey beklenmemeliydi. Yine de başlangıcı girmiş total reytingine. A/B'de belki biraz daha iyi gelebilir yarın sonucu...
Arka Sokaklar yeni bölüm nezaman başladı?