Star Tv'nin Logosu Mu Değişti?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
Star Tv'nin Logosuna Rötuş

Star Tv'nin logosuna yapılan rötuşları fark ettiniz mi?

- Star yazısı artık yok.
- Ortadaki yıldız küçülmüş.
- Parlama stili değişmiş.

Büyük Risk'i izlerken farkettim. Kalıcı görünüyor. :)

Henüz EuroStar'da değişiklik yok. Sadece Star'da değişiklik yapılmış.

Son düzenleme:
Öyle Birşey Olsa Furkan konu açardı demek ki yok öyle bir şey :D

- - - Ekleme - - -

Öyle Birşey Olsa Furkan konu açardı demek ki yok öyle bir şey :D

Logonun altındaki STAR yazısını kaldırmışlar ve efekleri değişmiş
Böyle daha iyi olmuş.

çok buyuk degisim yok

- - - Ekleme - - -

çok buyuk degisim yok

Beklenen bir gelişmeydi zaten bu. İlk başta insanlar kanalı tanısın diye yazılmıştı o yazı ve büyük yapılmıştı şimdi biraz daha normale döndü. Keşke ilk günkü gibi ortası şeffaf olsa ama onu yapmazlar herhalda bir daha. :)

Beklenen bir gelişmeydi zaten bu. İlk başta insanlar kanalı tanısın diye yazılmıştı o yazı ve büyük yapılmıştı şimdi biraz daha normale döndü. Keşke ilk günkü gibi ortası şeffaf olsa ama onu yapmazlar herhalda bir daha. :)

Kesinlikle o yıldız gitmeli oradan. Aslında o yıldız olmayınca logo da doğru düzgün belli olmuyor. Ama yine de kalkmalı ortadaki yıldız. :D

Benim gördüğüm bahsedilen değişikler hep vardi? Sadece bir önceden Star yazıyormuydu onu hatırlamıyorum😕

- - - Ekleme - - -

Kesinlikle o yıldız gitmeli oradan. Aslında o yıldız olmayınca logo da doğru düzgün belli olmuyor. Ama yine de kalkmalı ortadaki yıldız.
[

Tasarim başlı başina bi facia zaten kesinlikle yeniden yapılmalı.

Benim gördüğüm bahsedilen değişikler hep vardi? Sadece bir önceden Star yazıyormuydu onu hatırlamıyorum😕

Önceden logonun altında mavi renkle STAR yazıyordu.

Ayrıca logonun parlama efekti de değişmiş. Ortadaki yıldızı da hafif küçültmüşler.

henüz efektlere rastlamadım ama starın logosu çok renkli
inşallah ilerde logoyu sadeleştirirler

Aslında renkli olmasında bir sorun yok ama Star'ın logosunda hep bir şey dikkatimi çekmiştir. O da: Neden yeşil renk yok?! :D Ne biliyim mavi, sarı, turuncu, mor, pembe, kırmızı, lacivert hepsi var ama yeşil yok. :D Show Tv ve Cnbc-e'ninkinde tüm tonlar var mesela.

Son düzenleme:
Aslında renkli olmasında bir sorun yok ama Star'ın logosunda hep bir şey dikkatimi çekmiştir. O da: Neden yeşil renk yok?! :D Ne biliyim mavi, sarı, turuncu, mor, pembe, kırmızı, lacivert hepsi var ama yeşil yok. :D Show Tv ve Cnbc-e'ninkinde tüm tonlar var mesela.

harbi yesıl yokmus la

Bence Star'ın Logosu çok iyi.Reklam Jeneriği pek fazla hoşuma gitmiyor.
Logosunun iyi oldugunu düşünüyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU