2 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Hem Revan sen demiyomudun 13 aldigi var , her dizide dusus var demissin 13'ten 4'e dusme yani 9-10 reyting kayip hic bir dizide yok , ve de bosluktan izleniyo demisin 7 reytinge cikiyo bosluk mu , iyi olmasaydi izlenmezdi , hem bende simdi BBEB izliyorum Krem izlemiyorum tarafsiz yorum yapiyorum.

Hem Revan sen demiyomudun 13 aldigi var , her dizide dusus var demissin 13'ten 4'e dusme yani 9-10 reyting kayip hic bir dizide yok , ve de bosluktan izleniyo demisin 7 reytinge cikiyo bosluk mu , iyi olmasaydi izlenmezdi , hem bende simdi BBEB izliyorum Krem izlemiyorum tarafsiz yorum yapiyorum.
Krem dizisi boşluktan izlenmiş diye bir şey iddia edemem. Ama bu tür diziler birazdan bozar. Krem de bozacak. UEK`nın düşüş konusunu TNS belirleyecek. Ona kalmış olsa son zamanlard her dizide düşüş vardı

Ben boşluktan izleniyor dedğimi hatırlamıyorum. Varsa gösterebilirsin öyle bir mesajım :)

Ben boşluktan izleniyor dedğimi hatırlamıyorum. Varsa gösterebilirsin öyle bir mesajım :)
Pardon ben yanlis okumusun ama 7 reyting almis , yani kessinikle bosluk degil , bende suan BBEB izliyorum Krem degil tarafsi gozle bakinca Krem , UEKni rahat gecer diyorum , hem he dizide dusus var demisin bi sezonda 13'ten 4'e dusen dizi az mi dusus.

Pardon ben yanlis okumusun ama 7 reyting almis , yani kessinikle bosluk degil , bende suan BBEB izliyorum Krem degil tarafsi gozle bakinca Krem , UEKni rahat gecer diyorum , hem he dizide dusus var demisin bi sezonda 13'ten 4'e dusen dizi az mi dusus.
Geçen hafta da söylemiştim. Krem kaitesizlikte Akasya Durağı ile yarışır. Bu tür diziler ne yapsan izlenir.
Bkz: Akasya Durağı, Krem, Aeyircinin Türkün Uzayla İmtihanı ile İmtihanı :D

ŞOKLARDAYIM ! 😱😱😱😱 yok ya 7 almamıştır bi yanlışlık var bu işte !

- - - Ekleme - - -

Evet almis gozukuyor..
Almamıştır o kadar

Geçen hafta da söylemiştim. Krem kaitesizlikte Akasya Durağı ile yarışır. Bu tür diziler ne yapsan izlenir.
Bkz: Akasya Durağı, Krem, Aeyircinin Türkün Uzayla İmtihanı ile İmtihanı :D
Evet zaten de izleniyo , ben dedim ki UEK'ni gecer , baska bisey demedim.:smile:

kfem sıxırın siz acun gelınce çökelek gibi çökecek acun en az 3 e katlcak

- - - Ekleme - - -

krem bıtık dizi 16 eylulde mezara gıdecek