2 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Kremi herkez dusecek dedi ama dah simdiden 3.8 almis , 21.00 de 5e bile yukselebilir , pazar aksamlari UEK'i ile bas edebbilir , bu arada UEK 4 reytingle sezon finaline cikmisti galiba , Krem bu aksam 5 alirsa rahat gecer UEK'ni
:U:U:U:U:U

Tebrik ederim valla iyi tahminde bulunuyorsun.Reyting 5.00'a dayandı bile.

Acun ve UEK'in gelisiyle bakalim Krem nasil performans sergileyecek..

ılk 10 a gırerse sanslı acunun özetını gecemez :d

- - - Ekleme - - -

krem u.e.k özetını gecemez :d
Aga Ya Biraz Tarafsız Gözle Bak Hep Star Hep Star

- - - Ekleme - - -

Krem iyi reyting alıyor Helal Olsun.Bu Sezon Süper Gider.Bir daha ki sezon yayından kaldırılır.Ani Bir Finalle

Benim tahminlerin Krem'le iligili cikiyo ilk bolumunde 4 alir dedim oha dediler ama aldi , kimse 4 dememisti , 2.bolumde 5 alir dedim aldi , hem bu hem UEK gecer hemde FD bile rahat gecer , hem ben Acunu gecer falan dmeiyorum 10 aliyo , Krem 5 alir diyorum UEK gecer diyorum.

Ben Bilmem Eşim Bilir'in gerçek performansı su yüzüne çıkmaya başladı. İnsanlar izleyecek program olmadığı için tercih ediyor. İddialı yapımlar gelince sarsıntı yaşıyor.

Sezon boyunca bu şekilde devam edemez... 4 reytingde kalır yeni sezonda. 4 reyting Kanal D için yeterli değil, yeniden revizyona gidilecektir Kanal D'de.

- - - Ekleme - - -

Benim tahminlerin Krem'le iligili cikiyo ilk bolumunde 4 alir dedim oha dediler ama aldi , kimse 4 dememisti , 2.bolumde 5 alir dedim aldi , hem bu hem UEK gecer hemde FD bile rahat gecer.

Arkadaşım hemen coşma. Krem, ikinci bölümde yükseldi diye böyle gidecek değil. Sudan Bıkmış Balıklar 6'ya yaklaştı. Hayatımın Rolü de aynı şekildeydi. O zaman da coştunuz. Şimdi iki dizinin de hali ortada. Özellikle SBB fos çıktı.

Krem dizisi boşluktan izlenmiş diye bir şey iddia edemem. Ama bu tür diziler birazdan bozar. Krem de bozacak. UEK`nın düşüş konusunu TNS belirleyecek. Ona kalmış olsa son zamanlard her dizide düşüş vardı

Bence SBT'de reyting düsüklügü yasayan diziler, TNS'de yükselebilir..

Ben Bilmem Eşim Bilir'in gerçek performansı su yüzüne çıkmaya başladı. İnsanlar izleyecek program olmadığı için tercih ediyor. İddialı yapımlar gelince sarsıntı yaşıyor.

Sezon boyunca bu şekilde devam edemez... 4 reytingde kalır yeni sezonda. 4 reyting Kanal D için yeterli değil, yeniden revizyona gidilecektir Kanal D'de.

- - - Ekleme - - -

Arkadaşım hemen coşma. Krem, ikinci bölümde yükseldi diye böyle gidecek değil. Sudan Bıkmış Balıklar 6'ya yaklaştı. Hayatımın Rolü de aynı şekildeydi. O zaman da coştunuz. Şimdi iki dizinin de hali ortada. Özellikle SBB fos çıktı.
Ben cosmuyorum zadece tahminlerim dogru cikiyo diyorum ve UEK'da 4 reyting aliyo dedim onu gecer diye tahmin yapiyorum , bence yarin her 2.gruptada 4.5 reytingi gecer diye dusunuyorum