Uçurum Dizisi Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

http://www.***/wp-content/uploads/2012/05/Ucurum_Poster1.jpg

Yayınlandığı ilk günden beri özellikle sosyal medyada ilgi gören Uçurum özellikle Sezon Finaliyle büyük etki yaratmıştı. Bu sürükleyici hikaye 11 Eylül Salı akşamı kaldığı yerden devam ediyor.

Uçurum Yeni Sezonuyla 18 Eylül Salı 22.15`te a
tv`de Başlıyor

RevaN / ÖzeL HabeR

Son düzenleme:
Yeni sezon bölümleri izleyecegim kesinlikle.. Yepyeni bir hikaye sunacaklar bize..

Tam zamanında başlıyor yeni sezon. A/B'de ilk 10'a girer :)

- - - Ekleme - - -

Tam zamanında başlıyor yeni sezon. A/B'de ilk 10'a girer :)

Bu arada hatirlatalim; yeni senaryo geregi yeni oyuncular da katilacaktir diziye..

İzlemiyorum ama başarılı olmasını gerçekten istiyorum. Çünkü kaliteli olduğuna inandığım bir dizi ve böyle dizilerin çoğalması için izleyici sahip çıkmalı. :)

Bence en azindan herkes Uçurum dizisinin 11.bölümünü izlemeli.. O kadar etkileyici ve muhtesem bir bölümdü..

O bölümde de reytingleri birden çok yükselmeyi basardi.

İzlemiyorum ama başarılı olmasını gerçekten istiyorum. Çünkü kaliteli olduğuna inandığım bir dizi ve böyle dizilerin çoğalması için izleyici sahip çıkmalı. :)
2 gün önceye kadar ben de izlemiyordum. İzledim ve gerçekten çok etkileyici buldum. İnşallah iyi reytingler alır. Müthiş bir dizi :)

Bu habere cok sevındım.Bende bugun bı arastırayım dıyordum kendı kendıme.Fragman bulabıldın mı peki?

Belkı 18'ı baslar ? Fragman 4 Eylulde cıkarsa.Kesın tarıh senın dediğin dimi?

Gercekten süper ötesi bir dizi bugüne kadar her bölümü izledim ama maalesef hak ettigi reytingi alamiyor. Final de büyük bir süprizle neredeyse herkes ölmüstü, Yaman in basina sag kolu silahi dayamisti, Nur ise yakalanmisti. Hikaye tamamen degisecekmis merakla bekliyorum.

Arkadaslar bazen fragmanlar geç çikabiliyor.. çünkü bunun çekimi var, montaji var, atv'ye teslim edilmesi yani post prodüksiyon var..