Hayat Devam Ediyor, Yerini Yeni Diziye Kaptırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
atv geçtiğimiz sezon cuma günlerini Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisi yayınanıyordu.

Kanal yönetimi Huzur Sokağı dizisini Cuma günü prime time'a koymayı planlıyor...

Bu durumda Mahsun Kırmızıgül imzalı Hayat Devam Ediyor dizisinin ikinci kuşakta saat 22.00'de yayınlanması düşünülüyor.

Bence Hayat Devam Ediyor Cuma pt-1 de olmadıysa hiç bir yerde olmaz. Behzat Ç ve Beyaz Show karşısında hiçbir şansı yok.

Hayat Devam Ediyor'un bu sezon sonunu görmesi sürpriz olur. Boyut Film yeni dizilerine ağırlık verecek ve Hayat Devam Ediyor ihmal edilecek gibi. Zaten son dönemde reytingleri ciddi düşmüştü. :)

Bence Hayat Devam Ediyor Cuma pt-1 de olmadıysa hiç bir yerde olmaz. Behzat Ç ve Beyaz Show karşısında hiçbir şansı yok.

behzat ç kim ya :d aldığı reyting kaç ki 1-2-3-4 fazlası hayal beyaz show da bişey değil hayat devam ediyorda senaryo düzelirse 1.olur

hayat pt2de hiçbisiy yapamaz :) huzur sokagi patlicak rakipleri çok çok güclü gün seçimi yanlıs ilk 5 e girerse iyidir

behzatı geçeceği kesin aga cuma günü ne varki reytinglerde sürünene yalan dünya işi bitmiş emirin yolu :d huzur sokağı ilk 5 girer

behzatı geçeceği kesin aga cuma günü ne varki reytinglerde sürünene yalan dünya işi bitmiş emirin yolu :d huzur sokağı ilk 5 girer
Çok garip konuşuyorsun gerçekten. Yalan Dünya düşdüyse Hayat da düştü. Hatta Hayat 2`ye düştü. Ama sen Hayat 1.ci olur diyorsun, ama Yalan Dünya sürünür diyorsun.

behzat ç kim ya :d aldığı reyting kaç ki 1-2-3-4 fazlası hayal beyaz show da bişey değil hayat devam ediyorda [/B][/SIZE][/COLOR]senaryo düzelirse 1.olur[/FONT]

behzatı geçeceği kesin aga cuma günü ne varki[/B][/SIZE][/COLOR] reytinglerde sürünene yalan dünya işi bitmiş emirin yolu :d huzur sokağı ilk 5 girer

Çok garip konuşuyorsun gerçekten.
Yalan Dünya düşdüyse Hayat da düştü. Hatta Hayat 2`ye düştü. Ama sen Hayat 1.ci olur diyorsun, ama Yalan Dünya sürünür diyorsun.

arkadaşım dediklerimi bi düşün sonra yorum at hemen atlayınca komik duruma düşüyon :D yalan dünya hayatı tüm kişilerde ne zaman geçmiş hiçbi zaman :D sezon finali 3 reyting yalan dünya nın :d

arkadaşım dediklerimi bi düşün sonra yorum at hemen atlayınca komik duruma düşüyon :D yalan dünya hayatı tüm kişilerde ne zaman geçmiş hiçbi zaman :D sezon finali 3 reyting yalan dünya nın :d
Yalan Dünya Son Bölümünde Totalde 3.78, AB`de 5.83 aldı
Hayat da Son Bölünüde 5.04, Ab`de 3.46 aldı.
Birinin Totali birinin AB`si yüksek. İki dizinin de yükselmesi senaryoya bağlı. Ama sen Hayat yükselir, Yalan Dünya sürünür diyorsun. Şunu da unutma. Mahsun`un yeni dizileri çıktı ve artık Hayattan umutlarını kesip PT2`ye gönderdiler. Ama Yalan Dünya`ya Gülse Birselin sürpriz yapacağından eminim. Çünki tek projesi

banane ab den hayat daha çok izleniyo orası kesin :D kanal d de olsa rekor kırardı demi :d

banane ab den hayat daha çok izleniyo orası kesin :D kanal d de olsa rekor kırardı demi :d
Ya ne alakası var. Sen demedin mi Hayatla ilgilenmiyorlar. Ama Yalan Dünyayla fazlasıyla ilgileniyorlar. Vadi atv`ye geçti diye Kremi bile izliyorsun pes. :d En azından ben Kanal D`de siyah ekran olsa bile izlemoyorum. Sadece 2 yapımını izliyorum

Ya ne alakası var. Sen demedin mi Hayatla ilgilenmiyorlar. Ama Yalan Dünyayla fazlasıyla ilgileniyorlar. Vadi atv`ye geçti diye Kremi bile izliyorsun pes. :d En azından ben Kanal D`de siyah ekran olsa bile izlemoyorum. Sadece 2 yapımını izliyorum
madem en kaliteli en güzel en iyi diziler orda neden 2 yapımını izliyosun demekki diğerleri iyi değilmiş kendi kendine çelişkiye düşüyosun ki 2 yapımını izleyip bütün yapımlarını övüyosun o nasıl olacak peki :D adama bak ya :d ben kremi mi izliyom :d ben kanalları takamam vadiyi takarım atv de bi karadayı bi de vadiyi izlerim sen kanal d ye körü körüne bağlanmışsın en berbat şeylerini bile öve öve bitiremiyon ben atv mateveyi takmam :D

hayat 22.00da başlarsa totalde ilk 10 girer
ama 23.00 da başlarsa işi çook zor :)

madem en kaliteli en güzel en iyi diziler orda neden 2 yapımını izliyosun demekki diğerleri iyi değilmiş kendi kendine çelişkiye düşüyosun ki 2 yapımını izleyip bütün yapımlarını övüyosun o nasıl olacak peki :D adama bak ya :d ben kremi mi izliyom :d ben kanalları takamam vadiyi takarım atv de bi karadayı bi de vadiyi izlerim sen kanal d ye körü körüne bağlanmışsın en berbat şeylerini bile öve öve bitiremiyon ben atv mateveyi takmam :D
Kaliteli diye izlemem mi gerekiyor. Ben fazla dizi izleyemiyorum malesef takas. Vaktim olmuyor. Şimdi yazın bir çoğuna netten bakıyorum. Kaliteli bir sürü yapım var. Ama hepsini izlemem gerekmiyor. Sen bunu öyle mi anlıyorsun? Dizi kaliteli olabilir ama senaryosu beni sarmaz, zamanım olmaz, fazla dram olur ve s. ve s. Ama izlemeye vakit bulamıyorum

Bıtsın bence dızı sanırım 7.bolumde ızlemeyı bıraktım.Gece tekarında bıle iş yok.Sadece 2 kumanın anıden bırbırıne tokat atmalrarı benı guldurmeden öteye göturmuyor izletmıyorda.