Ben Bilmem Eşim Bilir Yarışması Yeni Sezon İçin Sürprizler Hazırlıyor

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Kanal D'nin yaz sezonunda başlayan ve büyük ilgi gören yarışması 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yeni sezonda sürprizlerle ekranda olacak.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde Ben Bilmem Eşim Bilir'deki değişiklikleri yazdı:
[/B]
"Ben Bilmem Eşim Bilir yeni yayın döneminde hem cumartesi ve pazar günleri ekrana gelecek. Ama bu kez işler daha da zorlaşacak. Çiftlerin stüdyodaki yakınları da yarışmanın bir parçası olacak. Çiftlerden, stüdyodaki otomobile en fazla yakınını sokmayı başaranlar yarıştan kazançlı çıkacak

Daha önce de yazmıştım kanala beklenenin çok üzerinde reyting getiren 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programını Kanal D'nin yeni yayın döneminde de devam ettireceğini.
Ancak o yazıyı yazdığımda, İlker Ayrık'ın sunduğu yarışmanın haftada kaç gün yayınlanacağı ve hangi günlerde ekranda olacağı belli değildi. Artık 'Ben Bilmem Eşim Bilir'in durumu netleşti.

Sevilen yarışma yeni yayın döneminde cumartesi ve pazar akşamları ekranda olacak.
Yaz boyunca hafta içi her gün ekrana gelen ve 'final günü' olan cumaları yarışmacılara bir otomobil veren yarışmanın günü azaldı, ama hediyesi arttı.
'Ben Bilmem Eşim Bilir' artık hem cumartesi, hem pazar otomobil verecek.
Yarışmada şimdiye kadar haftanın birincisi ve ikincisi gelen çiftler, stüdyodaki otomobili, bağlı olduğu iplerle kendine çekmeye çalışıyordu. İşaretli noktaya kadar otomobili çekmeyi başaran çift, sıfır kilometre bir otomobil sahibi oluyordu.
Şimdi kural değişti.

Yarışmacılar stüdyoya gelirken yakınlarını da getirecek.
Beş oyun sonunda birinci ve ikinci gelen çiftlerin stüdyodaki yakınları da yarışmanın bir parçası olacak.
Finale kalan çiftler, otomobili kazanmak için yarışacak, ama bu kez işleri daha da zorlaşacak.
Çünkü, günün birincisi ve ikincisi seçilen çiftlerden, stüdyodaki otomobile en fazla yakınını sokmayı başaranlar yarıştan kazançlı çıkacak.
Her yarışmada içine en fazla insan bindirmeyi başaran çift, otomobilin sahibi olacak."[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Çok eğlenceli olmuş :) Böylece arabanın önü mü yoksa arkası mı daha ağır söylentileri bitmiş olur. Zaten ben herzaman baktığımda bazen sola, bazen sağa çekiliyordu araba. Ağırlık ile alakası yoktu zaten
Asıl mesele CUmartesi ve Pazar hangi saatte yayınlanacağı

Saati 20.00 olur orası kesin gibi bir şey ama 3 gün olsa daha iyi olurdu. Cuma-Cumartesi-Pazar şeklinde.

Her gün yemek saatinde izlemeye alışmıştık şimdi olmadan baya tuhaf gelecek. :)

Saati 20.00 olur orası kesin gibi bir şey ama 3 gün olsa daha iyi olurdu. Cuma-Cumartesi-Pazar şeklinde.

Her gün yemek saatinde izlemeye alışmıştık şimdi olmadan baya tuhaf gelecek. :)
Saati 20.00 olursa çok yanlış yapmış olur Kanal D. Geçen sene Kazanmak İçin 1 Dakika Yarışması Cumartesi pek de iyi gitmemişti. Eğer saati 20.00 olursa, Umutsuz Ev Kadınları kesin olarak 22.00 olur herhalde. Ama Kayıp Şehir ve Yalan Dünyadan biri de Cumartesi 22.00 olur

Saati 20.00 olursa çok yanlış yapmış olur Kanal D. Geçen sene Kazanmak İçin 1 Dakika Yarışması Cumartesi pek de iyi gitmemişti. Eğer saati 20.00 olursa, Umutsuz Ev Kadınları kesin olarak 22.00 olur herhalde. Ama Kayıp Şehir ve Yalan Dünyadan biri de Cumartesi 22.00 olur
Ben Bilmem Eşim Bilir ailece izlenebilecek bir program. Kazanmak İçin 1 Dakika çok vasattı Ben Bilmem Eşim Bilir'in yanında. Bence kesinlikle PT1'de olmalı. :)

Bence Yalan Dünya 21.45 gibi başlamalı bu yüzden Cuma günü de yayınlanması iyi olurdu fakat öyle olmadığına göre muhtemelen Cuma günü iki dizi art arda yayınlanacak. :)

kural değişikliğini hiç beğenmedim
bunun yerine yeni oyunlar düşünmeliler. çünkü izleyici çabuk sıkılır aynı oyunlardan :)