Ay yapim'dan engİn akyÜrek aÇiklamasi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

miss.

Konu Sahibi
Ay Yapım, "20 Dakika" dizisi için Engin Akyürek'le anlaştığı yolundaki haberlere açıklık getirdi.
[FONT=Arial, Helvetica] İŞTE AY YAPIM'IN AÇIKLAMASI:

Bir süredir yazılı basında yer alan "Engin Akyürek 20 Dakika dizisi için Ay Yapım ile anlaştı." haberlerine istinaden bilgilendirme yapmak isteriz.
"20 Dakika" dizisi Ay Yapım'ın bu sezon gerçekleştireceği bir proje olup yapım şirketi olarak geçmişte çalıştığımız ve çalışmaktan büyük bir keyif aldığımız Engin Akyürek ile yapılan görüşmeler bu proje ile ilgili değildir.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Ay Yapım

[/FONT]

Cevdet Bey ve Ogullari projesi için mi görüsüyorlar Engin'le acaba ?

Evet Engin Cevdet Bey Ve Oğulları dizisinde olacak
20 Dakika dizisi içinse aday sayısı 3 çıktı.Seçkin Özdemir,Burak Özçivit ve son olarakta Engin Altan Düzyatan kendisi bu sene dizi yapmak istemesede bu dizi ilgisini çekmiş ve zaman istemiş

Zaten bu dizinin tutması zordu, Engin yoksa hiç tutmaz. Fatmagül'de hayran kitlesini ciddi oranda artırmıştı Engin.

Ay Yapım+Tuğba Büyüküstün. Tutacağı kesin. Ama ne kadar tutacak orasını senaryo belirler. Ama bu diziyi Star nasıl alacak ona şaşırıyorum. Daha elindeki dizileri koyacak gün kalmadı. Bu diziye nerede yer açacak?

Ay Yapım+Tuğba Büyüküstün. Tutacağı kesin. Ama ne kadar tutacak orasını senaryo belirler. Ama bu diziyi Star nasıl alacak ona şaşırıyorum. Daha elindeki dizileri koyacak gün kalmadı. Bu diziye nerede yer açacak?

Star'in Kizkardesim dizisi de var.. Nasil sigdiracaklar yayin akisina çok merak ediyorum açikcasi.. :)

Bu dizi %100 tutar.Tuba Büyüküstün'ün bugüne kadar yaptığı her iş tuttu.Gönülçelen bile birde bu dizi Ay Yapım'ın dizisi Kerem Deren gibi çok iyi bir isimde senaryosunu yazacak yeni sezonun en merak ettiğim en ilgimi çeken dizisi 20 Dakika oldu