Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon 20 Eylül'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
Hala Fragman Çıkmadığı için bir araştırma yaptım 1-2 internet sitesi ve Vikipedi 20 Eylül Yeni Sezon yazıyor. Ayrıca Bu Yıl Atv Vadinin yeni bölümünü eskisi gibi 21.45 de başlatacak.Yeni Bölümün ne zaman olacağı hakkında Pana Fimin Henüz Resmi Bir Açıklaması Yok.

409890_152841964850205_152841751516893_58106_1504_b.jpg

'Wikipedia' sitesine inanmamak lazım. Kullanıcılar bilgileri kendileri değiştirebiliyor. O yüzden 'Wikipedia' sitesi, iyi bir kaynak değil.

İnşallah okullar açılmadan başlar

arkadaslar Furkan (Fks14) ve takas pana filmi aradilar dizi yeni sezona 6 Eylül de baslayacak. 21.45 hakkinda bir bilgim yok ama öyle olursa tabiki daha iyi olur.

Ha birde vadi severler bilir vadi nin fragmanlari, aciklamalari her zaman gec cikar

bence de 6 eylül olur 21.45 olursa totalde 1. olabilir :)

Arama işlerine ben hala güvenmiyorum :D 1 hafta kaldı, hiç tanıtım bile yok :D

Oh oh çok sevindim gerçekten :) Hayat Umutla Başlar AB de veya TOTAL de belki gün 1. si olabilir :)

21:45 olması çok iyi olurda 20 Eylülde olmaz bence herkes Eylülün ilk haftası açıyor bu sezonu

Kurtlar Vadisi Pusu Atv nin tanıtımların da "Kurtlar Vadisi" diye geçiyor, acaba "Pusu" kalktı mı?

kesinlikle yalan haber westxcoast aga bu haberi nerden aldıysan sallamışlar ben bizzat aradım ve direk olarak 6 eylül dediler tereddütsüz ayrıca bu yıl işi çok sıkı tutuyolar vedanın izleyici kazanmasına izin vermezler 6 eylülde saat 20.00 da özet 21.00 da başlıyo keşke 21.45 olsa eper 21.45 olursa varya vadinin özetini bile geçemezler 15 in altına da düşmez o saatte eskisi gibi ama 6 eylül 20.00 da

- - - Ekleme - - -

kesinlikle yalan haber westxcoast aga bu haberi nerden aldıysan sallamışlar ben bizzat aradım ve direk olarak 6 eylül dediler tereddütsüz ayrıca bu yıl işi çok sıkı tutuyolar vedanın izleyici kazanmasına izin vermezler 6 eylülde saat 20.00 da özet 21.00 da başlıyo keşke 21.45 olsa eper 21.45 olursa varya vadinin özetini bile geçemezler 15 in altına da düşmez o saatte eskisi gibi ama 6 eylül 20.00 da
ayrıca şöyle bişey de var vadi fragmanları her zaman geç çıkıyo bunu bilmelisiniz ben çok doğal görüyorum ne zaman erken çıktı ki şimdi çıksın :d

Bence cok abartiyosun takas , 21:45 olsa zoetini gecemezler demisin , diger dizilerde cok iddali belki 21:45 olsa 1-2 reyting artabilir ama ozetini falan rahat bir sekilde gecerler

Ben mi yalan söylecegim, takas mi yalan söyleyecek, yoksa bu diziyi yapan Pana Film mi yalan söyleyecek!!

Bence cok abartiyosun takas , 21:45 olsa zoetini gecemezler demisin , diger dizilerde cok iddali belki 21:45 olsa 1-2 reyting artabilir ama ozetini falan rahat bir sekilde gecerler

21.45 olursa 1.lik açık ara olur bence vadi saati 21.45 tir

- - - Ekleme - - -

Bence 35 reytingi geçer :d

al işte kimsenin senin nickini ağzına almamasına rağmen kışkırtıcı mesaj atıyon sonra da benimle uğraşıyolar diyon bi aynaya bak derim

21.45 olursa 1.lik açık ara olur bence vadi saati 21.45 tir

- - - Ekleme - - -

al işte kimsenin senin nickini ağzına almamasına rağmen kışkırtıcı mesaj atıyon sonra da benimle uğraşıyolar diyon bi aynaya bak derim
Ben 35 reytingi geçeceğini düşünüyorum. Benim fikrim kimseyi ilgilendirmez. Siz alıntı yapıb mesajıma karışıyorsanız asıl kışkırtmak bu. Onur da 35 alcak diyor. Kışkırıyormusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre