Layt Selami Çocuklar Duymasın'a Yeniden Başlayınca Geri Mi Dönecek ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,825
Puanı
1,060
Layt Selami Çocuklar Duymasın'a Geri Mi Dönecek ? Yaklaşık 2 ay önce ekranlara 2 seneliğine ara veren Çocuklar Duymasın dizisinde, dizinin yapımcısı Birol Güven'in hedefi belli oldu gibi. Birol Güven'in diziye 2 sene ara verdikten sonra yeniden başlamasının sebebi bence bildiğimiz üzere dizinin ilk versiyonunda canlandırdığı Layt Selami rolüyle gönüllerde taht kuran Özgür Ozan'ın Arka Sokaklar bittikten sonra diziye yeniden dahil etmesi. Yani Birol Güven'in asıl hedefi Arka Sokaklar'ın bitmesini bekleyip, Layt Selami'yi diziye yeniden dahil etmesi. Eğer Layt Selami diziye dahil olursa ne olur ? Volkan severcan yeni versiyonda olmayabilir ya da Gönül 2 erkek arasında kalabilir. Eğer Layt Selami diziye yeniden dahil olursa dizinin izlenme oranları da artar ve senaryoda gelişmiş olur. Birol Güven'in aklında böyle bir düşünce yoksa ben getirmiş oldum böylece bu düşünceyi. :) emreemreu

dönerse güzel olur ama senaryoyu bozmaları lazım :)

- - - Ekleme - - -

dönerse güzel olur ama senaryoyu bozmaları lazım :)

Yazı tamamıyla bana aittir. :) Sadece bir yorum olarak değerlendirilebilir :) S.G.A.T ne varmış başlıkta :D

Bende öyle düşünüyorum. 'Selami' karakteri, 'Çocuklar Duymasın'a geri dönecek mi ? 'Arka Sokaklar' bu sezon sona ererse, bu söz konusu olabilir. O karakteri özlendi, geri dönmesi çok iyi olur. Aynı zamanda, dizi hareketlilik kazanmış olur. Özgür Ozan'ın, 'Çocuklar Duymasın'a geri dönmesi diziye çok şeyler katar. :)

Keşke dönse ama eskisi gibi olamaz eskiden zayıftı ve hareketliydi kıvrak bi şeydi :D Ama şimdi eskisi gibi olamaz taş fırın olarak dönerse o başka :D

Ya Yeşil Elmada Oktay Ustanın Konuğu Çocuklar Duymasın daki rolüyle tanıdığımız Fısfıs İsmail dedi ki:Dizi 2.aydan itibaren yeni bölümleri başlayacak.İnşallah Bu Sene Başlar.Birdaha ki seneye Arka Sokaklar Bitip Selami geri dönerse İyi Olur Bence:D