Kanal D Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2012 - 2013 Yayın Dönemi

izlemedim izlemem de kanal d de ilgimi çeken hiçbir şey yok :D

Güzel sayılır. :D Çanta olayı biraz yavan kalmış ama beğendim.

Türkiye'min her kanalı güzel. Atv, Kanal D, Star hiç farketmez hepsi bizim. :)

Kivanç Tatlitug "Kelebegin Rüyasi" filmin çekimlerinden dolayi yer almamistir muhtemelen.

izledim çok basarılı bulmadım starın ki ve atv niniki çok daha güzel olacagi kesin gibi
Star ve Atv`den ses seda yok Valla. Star başarılı olur ama atv`nin geçen yılki tanıtımından sonra...

- - - Ekleme - - -

Ayrıca her yıl en güzel tanıtımı Kanal D çeker. Şimdi siz fanatiği diyeceksiniz ama alakası yok. Tarafsız gözle bakanlar bile her yıl en farklı ve güzel olan tanıtım Kanal D diyor. Zaten geçen yıl hariç kaç yıldır kimse çekmiyor D`den başka. Ayrıca Starın Ocak ayındaki tanıtımı da pek de başarılı değildi. Normal bir tanıtımdı Her oyunncuyu 2 saniye kameraya alıp şarkı ile göstermişlerdi
Atv`nin de tanıtım çektiği görülmüş duyulmuş şey değil. Bir tek geçen yıl çekti o da hüsran
Show çekse yine aynı müzikle oynatacak herkesi
Fox geçen yılki tanıtımı başarılıydı

Bakalim Star, atv, show ve fox'un ne zaman çikacak
Daha da fragman çıkacağını sanmam. Star belki çekebilir ama o da Ocakta çekmiş idare edin der. Başka kanallar tanıtım falan çekmez. Hepsi üşeniyor nedense. Bir tek Doğan Grup bu konuda titiz ve tutarlı.

Çok Harika Olmuş Özellikle Sultanın Arka Sokaklardaki Plois arabasından çantayı alması :D

bence de emek harcamışlar ama sempatik olmamış
Kıvancın olmaması kötü olmuş :)

Keşke diğer kanallar da yapsalar da bari onlarınki de kötü olsun. Yeter ki, emek harcayıp yapsınlar. Kötü olsa da olur