Kanal D Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2012 - 2013 Yayın Dönemi

Beğensen şaşardım zaten. Sen de atv`yi öv-öv bitiremiyorsun ama sonu hüsran. Vadi Kanal D`de olsaydı ne olurdu kim bilir. Nasıl överdin. Ayrıca her konuda seni ciddiye alıp cevap vermeme rağmen böyle konuşmaya çalışırsan sonra beni kışkırtıyorsun deme.
Bu arada Veda çok havalı tanıtımda. Perşembeleri de böyle fırtına estirecek :D

ben mi atv yi övüyom :d vadinin geçtiği kanalı övdüğün nerde görülmüş geçen yıl tnt ye küfür ediyoduk nerdeyse atv nin dizileri ortada çok iddaalı bunu ben demiyorum herkes diyo kanal d en zayıf sezonunda işi çok çok zor

Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 19 misafir)

Kusura bakma Onur kendimi gizlerken sana sormayı unutmuşum
Yahu kaç aydır yaşını gizliyorsun hala konuşuyorsun. Ben kendimi gizlemişim çok mu? En azından yalan yok. Pes Valla

- - - Ekleme - - -

revan sadece bir kere olsun kanal d ile ilglili olumsuz yorum yap yorumunu beğenirim belki :d

- - - Ekleme - - -

ünlü bi cevabım vardır bilirmisin? :D

yav he he :d
Ararsan bulursun belki. Mesela Akasya ile ilgili kötü yorumum.

Tamam açma o konuyu oldu bitti
Görüyormusun? Eskiden de aynısını yapmıştın. Konuyu yenileyen sensin. Kendi hatan var hiç olmazsa sen konuşma. Kendi yaptığın hataların hafifini başkası yaparsa hemen üzerine gidiyorsun. Bu yüzden hatanı bil hiç olmazsa ona göre davran!

Görüyormusun? Eskiden de aynısını yapmıştın. Konuyu yenileyen sensin. Kendi hatan var hiç olmazsa sen konuşma. Kendi yaptığın hataların hafifini başkası yaparsa hemen üzerine gidiyorsun. Bu yüzden hatanı bil hiç olmazsa ona göre davran!
Hatamı biliyorum ben tamam mı ? tek bir yalanım var oda yaşımı yanlış söylemem başka yalanım yok ! itiraf edecektim zaten 13 puanda olmasam...

Sırf vıdeo için geldim mobiden markete yolladılar.Pc'yı actım youtube eklemiş.Neysede herkes orda Kıvanç nerde? uyuz Cemre'de çoook sexy olmuş..Gecen seneye göre kalite düşmüş masraf artmış gibi geldi:D Kanal d bu seneki videosuyla sanki eve gelmerıyle fox'tan esinlenilmiş gibi :D @Revan Veda sadece trafık işiklarında arabanın önunden sıradan bi vatandaşın karsıya gecişi gibi alalade geçti yahu:F Bence en iyi performans Guney ve Cemre'nin...Diğer kanallar şimdi studyoda aile fotosu ceker gibi "sen ortaya geç kötu kadın sen sola kötu adam sen arkadan sınsıce bak basrol sende en iyi pozunu ver" modunda fragman yaparlar.

Ben izledim ve gayet basarili buldum , bunu Kanal D'yi sevmemle alakasi yok , zaten Kanal D'yi ovseydim 1.kanal olur derdim ve haftada 3-4 defa izlerdim , ama yeni sezonda 1 hafta izlerim belki oda Kayip Sehir'i belkide Veda'da olabilir , bunu yazdim cunki baska arkadaslar Kanal D'yi ovuyorum zannederler.

Baya Emek Var Sonu Daha Güzel Olabilirmiş Umutsuz Ev Kadınları mı bu yılın sürprizi sona kalmış :D son da veda olmalıydı.

Bir Eksik Yakaladım Kıvanç Yok Tanıtım da !