Atv Kanal D yi tahtindan indirebilir mi?

Veda'yı Kurtlar Vadisi Pusu kesin geçecek
öbgzk'yi Son Yaz Balkanlar Geçecek
Karadayı kesin Arka Sokaklar'ı geçer
Krem'i UEK geçer
Huzur Sokağı belki Kayıp Şehir'i geçer
Uçurum Son Yazıda öbgezyi de geçemez
Kötü Yol Alemin Kralını geçebilir

- - - Ekleme - - -

Tabii ki tastamam olacak. Aksi mümkün değil
Öyle mümkün ki 7 Eylül'ü iple çekiyorum :F

Bence
1.Star Tv
2.Kanal D
3.Atv
4.Show Tv
5.Fox Tv olur
Kanal D , OBGZK , Veda ve Arka Sokaklar haric digerleri pek iyi gitmez.

Indirecegini sanmiyorum, ama 2011-2012 sezonunda çok daha basarili gidecektir..

bence atv yada star kanal d yi kesin geçecek ikisininde geçme ihtimali çok yüksek kanal d yi hiç bu kadar zayıf görmemiştim garanti tek günü yok
bence;
pazartersi:karadayı ve fatih gelirse arka sokalar totalde ilk 10 a ancak girer ab de ilk 10 imkansız
salı:son yaz 1.olur öbgzk nin işi çok zor bi de ustura kemal var :D
çarşamba:zirve şansı yok
perşembe:zirve şansı yok
cuma:zirveden epey uzak
haftasonu çok kötü umutsuz ev kadınları farklı desenleri geçemiyo daha

Krem ile mi? Bakın görürsünüz Eylülde herkes çok şaşıracak. Bunu burada söylüyorum. Unutmayın...
Sadece cok dusuk bi ihtimal nedense UEK'da 5 reytinglerde aliyo , Krem 4 ama yinede bence Pazartesi , Sali , Cuma gececektir YD olursa Kayip Sehir olursa gecemez.

- - - Ekleme - - -

bence atv yada star kanal d yi kesin geçecek ikisininde geçme ihtimali çok yüksek kanal d yi hiç bu kadar zayıf görmemiştim garanti tek günü yok
bence;
pazartersi:karadayı ve fatih gelirse arka sokalar totalde ilk 10 a ancak girer ab de ilk 10 imkansız
salı:son yaz 1.olur öbgzk nin işi çok zor bi de ustura kemal var :D
çarşamba:zirve şansı yok
perşembe:zirve şansı yok
cuma:zirveden epey uzak
haftasonu çok kötü umutsuz ev kadınları farklı desenleri geçemiyo daha
Yok Artık , bu kadarda değiı , AS ilk 10a giremeyecek mi?
Pazartesi - Ilk 3te olur , abde ilk 5
Salı - 2.sırada olur , abde 2
Perşembe - Zirve şansı yok demişsin ama bence var , hele abde kesin zirvede
Kanal Dnin en iyi günleri bence Pazartesi , Salı , Perşembe olacaktır , bence bu günlerde 10+ alacaktır , pazartesi 8-9 alabilir

Son düzenleme:
ÖBGZK`yi siz diplere gönderdiniz siz ama Salı akşamı göreceksiniz eylülde. Zirveyi kimseye kaptırmayacak

Sadece cok dusuk bi ihtimal nedense UEK'da 5 reytinglerde aliyo , Krem 4 ama yinede bence Pazartesi , Sali , Cuma gececektir YD olursa Kayip Sehir olursa gecemez.

- - - Ekleme - - -

Yok Artık , bu kadarda değiı , AS ilk 10a giremeyecek mi?
Pazartesi - Ilk 3te olur , abde ilk 5
Salı - 2.sırada olur , abde 2
Perşembe - Zirve şansı yok demişsin ama bence var , hele abde kesin zirvede
Kanal Dnin en iyi günleri bence Pazartesi , Salı , Perşembe olacaktır , bence bu günlerde 10+ alacaktır , pazartesi 8-9 alabilir

dalga mı geçiyon arka sokaklar ne :d sen vadiye 8 arka sokaklara 8 demişsin gül gül öldüm ya karadayı ve fatih gelirse 8 i rüyasında göremez arka sokaklarda bi cacık yok iddaalı dizilerden fark yer hep ezel ilk zamanalrında fark atıyodu türk malı survivor falan kim gelse geçer hele ab de 3 reytingi geçemez :d

ÖBGZK`yi siz diplere gönderdiniz siz ama Salı akşamı göreceksiniz eylülde. Zirveyi kimseye kaptırmayacak
Bana diyosan ben 10+ dedim , 2.sirada olur dedim bu dip mi?

- - - Ekleme - - -

dalga mı geçiyon arka sokaklar ne :d sen vadiye 8 arka sokaklara 8 demişsin gül gül öldüm ya karadayı ve fatih gelirse 8 i rüyasında göremez arka sokaklarda bi cacık yok iddaalı dizilerden fark yer hep ezel ilk zamanalrında fark atıyodu türk malı survivor falan kim gelse geçer hele ab de 3 reytingi geçemez :d
Ama Arka Sokaklar hep rakip varken bile Survivor felan hep 7-8 aliyodu , simdide alir bence en az 5

- - - Ekleme - - -

Hem bende AS tutmuyorum ben Karadayi izlerim buyuk cok buyuk ihtimal ama Karadayi 1. , Fetih 2. , Arka Sokakalar 3.olur dedim bence ilk 10a girer.

- - - Ekleme - - -

Hem Takas sen hani ab'ye bakmazdin isterse 3 olsun , total'de 7-8 alirsa muhtesem gider