Kanal D Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2012 - 2013 Yayın Dönemi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D'nin yeni sezon tanıtım filmi bu akşam saat 21:05 gibi yayınlanacak.

Kanal D Yeni Sezon Tanıtım Filmi:

Şimdiden sizlerle birkaç resim paylaşmak istedik:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Vaaayyy. Yine harika bir yeni sezon tanıtımı olacak gibi. Bu işi de tartışmasız en iyi yapan kanal Kanal D. Çok emek veriyor bu işe :)

Son düzenleme:
400865_451929041496214_473340523_n.jpg

Bu da benden :):)

Fragman eklendi ilk mesaja.

YouTube fragmani çiktiginda eklenecektir.

revan öve öve bitirememiş yine vay arkadaş adamlar en kötü şeyi yapsalarda süper diyecek 1 numara diyecek darksaal güzel olmamış diyosa izlemeye gerek yoktur zaten kanal d de izlediğim hiçbir şey yok :D

revan öve öve bitirememiş yine vay arkadaş adamlar en kötü şeyi yapsalarda süper diyecek 1 numara diyecek darksaal güzel olmamış diyosa izlemeye gerek yoktur zaten kanal d de izlediğim hiçbir şey yok :D
Beğensen şaşardım zaten. Sen de atv`yi öv-öv bitiremiyorsun ama sonu hüsran. Vadi Kanal D`de olsaydı ne olurdu kim bilir. Nasıl överdin. Ayrıca her konuda seni ciddiye alıp cevap vermeme rağmen böyle konuşmaya çalışırsan sonra beni kışkırtıyorsun deme.
Bu arada Veda çok havalı tanıtımda. Perşembeleri de böyle fırtına estirecek :D

Beğensen şaşardım zaten. Sen de atv`yi öv-öv bitiremiyorsun ama sonu hüsran. Vadi Kanal D`de olsaydı ne olurdu kim bilir. Nasıl överdin. Ayrıca her konuda seni ciddiye alıp cevap vermeme rağmen böyle konuşmaya çalışırsan sonra beni kışkırtıyorsun deme.
Bu arada Veda çok havalı tanıtımda. Perşembeleri de böyle fırtına estirecek :D
Yav adam ister beğenir ister beğenmez sana mı soracak ?. Vadi kanal dde olsaydı çok iyi olurdu reytingler fırlardı yeni sezonda. Herkes istediği kanalı diziyi över. Perşembe günleri atv fırtınası esecek

Forum İstatistikleri

Konular
172,555
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd