Krem 1. Bölüm Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,686
Puanı
1,060
Atv'nin yeni dizisinin 1. Bölüm yorumları bu konudan yapılabilir.

Tamamina bakamadim ama gayet güzeldi bence..

Yarin reytinglerde iyi bir basari yakalayabilir..

Direkt çöp diyorum. Hiç bir dizi için bu kadar net konuşmamıştım. Reytinglerini bilemem ama hikaye ve kalite 0.
Kız güzelleşmeden önce daha güzelti. O kıza hangi kafayla çirkin dediler anlamış değilim

Bastan sona izledim , ve gayet guzeldi , kiz daha guzeldi demisin ama sonunda muhtesem bi kiz oldu , giysiler falan makyaj cok guzel oldu.

Ben Kanal D fanı değilim. Kanal D'nin yalnızca 2 yapımını izliyorum. Yani logo için siyah ekran seyretmem. Ama gerçeği söylemek gerekirse Kanal D bu tür dizileri yayınlamayacak kadar akıllandı ve ileriledi sektörde. Bu dizinin konusu daha ne kadar devam eder ki? Konuyu bir tarafa bırak kalite 0. Valla emekler verilmiş diziye umarım iyi reyting alır ama ben beğenmedim

Ben Kanal D fanı değilim. Kanal D'nin yalnızca 2 yapımını izliyorum. Yani logo için siyah ekran seyretmem. Ama gerçeği söylemek gerekirse Kanal D bu tür dizileri yayınlamayacak kadar akıllandı ve ileriledi sektörde. Bu dizinin konusu daha ne kadar devam eder ki? Konuyu bir tarafa bırak kalite 0. Valla emekler verilmiş diziye umarım iyi reyting alır ama ben beğenmedim
Doğru baya emek var dizide ama yarın 1,97 alacak bence :)

Dizinin ilk başlarını izlemedim sadece, her ne kadar dizi gelecek vaat etmiyorsada, ilk bölümüyle kötü oranlar almayacaktır.

Bu arada kız kremi kullandıktan sonra güzelleşmiyor demek ayıp olur... Dizinin sonundaki fotoğraf çekimleri bile yeter. :)

Son düzenleme:
Dizinin ilk başlarını izlemedim sadece, her ne kadar dizi gelecek vaat etmiyorsada, ilk bölümüyle kötü oranlar almayacaktır.

Bu arada kız kremi kullandıktan sonra güzelleşmiyor demek ayıp olur... Dizinin sonundaki fotoğraf çekimleri bile yeter. :)
Kesınlıkle foto cekımınde bende asık oldum resmen fragmanlarda begenmemiştim kızı ama maşallahı varmiş.Bencede gayet iyiydi sadece karekter tanıtımları sıktı benı sanki.Al yazmalı canlandırma sahnesiyle ay yapımın al yazmalısına 10 basar nıtelıkteydi:d

24 saatte bi mi kullanacaktı kremi yoksa sevdiği öpunce mi? Adamı L&M'deki dedeyle kıyaslarken duyamadım :D