Sultan dizisinin Diyarbakır macerası sona erdi!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634815816336369770.jpg

Sultan' dizisi İstanbul'a taşındı
Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü Şahin Irmak ile oynadığı Kanal D'nin "Sultan" dizisinin Diyarbakır macerası son buldu.

Milliyet'in haberine göre Dizinin geçen yıl sonunda başlayan çekimleri nedeniyle aylardır Diyarbakır - İstanbul arasında mekik dokuyan Nurgül Yeşilçay, böylece rahat bir nefes aldı. Geçen yıl okula başlayan 7 yaşındaki oğlu Osman Nejat'tan çekimler nedeniyle uzak kalmak zorunda kalan Yeşilçay, işi biter bitmez soluğu eski eşi Cem Özer'e emanet ettiği oğlunun yanında alıyordu. Bu konuda büyük sıkıntı yaşayan Yeşilçay'ın evlat hasreti, dizinin İstanbul'a taşınmasıyla bitti. Yeşilçay, geçen haftalarda Diyarbakır'a ziyaretine gelen oğlu Osman Nejat'la anı olsun diye dizinin bir sahnesinde beraber rol almıştı.

zaten çoğu dizi böyle bi süre sonra istanbul a geliyolar

neden diziler başladıkları yerlerde devam etmiyorlar ki İstanbul'a gelince reytingleri de düşüyor nedense örnek : Firar - Hayat Devam Ediyor daha vardı da isimlerini bilmiyorum

hayat devam ediyor un düşme sebebi mahsun diziyi bırakıp abbas altındağ ölünce ve senaryo acayip şekilde birdenbire durunca düştü on numara diziydi ne hale getirdiler

Düşüş'e felan geçmez. Hatta artacağını düşünüyorum zaten Diyarbakır ile ilgili sorunlar vardı sevindim :)

Diyarbakır'da hiçbir sorun yoktu set ekibini yakından tanıyorum ben fransuayı canlandıran burak ile çok samimiyiz onunla aynı okuldayız servisteyiz.Ve tüm oyuncuların çok memnun olduğunu söylüyordu.Senaryo böyle gerektiriyormuş.Böyle söylediler ama yanlış yaptılar bitebilir yakında. :)

Diyarbakır'da hiçbir sorun yoktu set ekibini yakından tanıyorum ben fransuayı canlandıran burak ile çok samimiyiz onunla aynı okuldayız servisteyiz.Ve tüm oyuncuların çok memnun olduğunu söylüyordu.Senaryo böyle gerektiriyormuş.Böyle söylediler ama yanlış yaptılar bitebilir yakında. :)

Gerçekten konusuyormusun François'yla? Yani taniyormusun gerçekten? Güzelmis.. :)

Nurgül Yeşilçay Annem Olur. :d :d Aynı servisteymiş :d :d :d

@Fks saf olma Furkan :d

Kimseye yalan söyleyecek halim yok şu an mobildeyim olmasaydım fotoğrafımızı yüklerdim sayfaya.Evimiz bile yakın 5 dk lık yol yani kimseye yalanım yok ister inan ister inanma.

Kimseye yalan söyleyecek halim yok şu an mobildeyim olmasaydım fotoğrafımızı yüklerdim sayfaya.Evimiz bile yakın 5 dk lık yol yani kimseye yalanım yok ister inan ister inanma.

Diziyi sesli mi çekiyorlar yoksa dublaj mi yapiyorlar? Sorabilirmisin benim için.. :)

Ve diziye kendisi nasil dahil oldu?

Reytinglerinde düşüş olur kesinlikle. Bir yerden bir yere taşınan dizilerde %99 oluyor. (Bkz: Hayat Devam Ediyor, Firar, Ezo Gelin...)

Yoktu zaten bu işlere pek meraklıydı.HattaTRT radyosunda çocuk programında seslendirme yapıyordu :)