En Çok Konuşulacak Diziler

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
EN ÇOK KONUŞULACAKALAR

20201301.jpg

Yüksel Aytuğ'un Köşesinden bir bölümdür.

bullet.jpg
HUZUR SOKAĞI/ atv: Şule Yüksel Şenler'in 101 baskı yapan ünlü romanı 'Huzur Sokağı' daha şimdiden manşetleri işgal etmiş durumda. Zira ilk kez bir büyük kanalın dizisinde türbanlı karakterlere yer veriliyor. Gıptayla seyredilen huzurlu bir mahallede; iki zıt kişinin yaşadığı zihinsel devrim ve bu konunun çevresinde dönen aşkı anlatan dizide Kutsi, Yeşim Salkım, Selin Demiratar ve Güven Hokna rol alıyor. Diziye yönelik yorumlar, sadece televizyon yazarlarının sütunlarıyla sınırlı kalmayacağa benziyor.

bullet.jpg
AĞIR ROMAN/ STAR: Türk Sineması'nda beni en çok etkileyen yapımlardan biri olan Ağır Roman'ın aynı lezette ekrana taşınıp taşınmayacağı konusunda endişelerim olmasına rağmen, dizinin çokça konuşulacağına inanıyorum. 1996'da Metin Kaçan'ın romanından sinemaya aktarılan Ağır Roman'da başlıca rolleri Erkan Bektaş, Sumru Yavrucuk, Macit Koper, Tamer Tıraşoğlu, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban ve Onur Saylak paylaşıyor. Dizi, son günlerin popüler konusu kentsel dönüşümü de öyküsüne ekleyerek, tartışılma katsayısını artırmış görünüyor.

bullet.jpg
SON YAZ BALKANLAR 1912/ atv: İşte, büyük bir merakla belediğim dizilerden biri daha. Elveda Rumeli'de büyük göçün dramı yarım kalmıştı. Dizinin içimde kalan bu boşluğu dolduracağına inanıyorum. Balkan Savaşı'nın 100'üncü yıldönümünde ekrana gelecek dizinin başrolünde Hazal Kaya, Seçkin Özdemir, Furkan Palalı ve Tuğçe Kazaz'ı izleyeceğiz. Kürşat Başar'ın senaryosunu yazdığı dizi, Balkan Savaşı arifesinden Çanakkale Savaşı'na kadar olan dramatik bir süreci ekrana taşırken, gündemi çokça meşgul edeceğe benziyor.

Son yaz balkanlar güzel gibi . Elveda rumeliyi çok seviyordum . Benzedikleri için büyük ihtimalle onu da izlerim .