Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gürkan Uygun'un verdiği karar cesur bir karar bu kararından ötürü kutluyorum. Kolaya kaçıp yine benzer bir mafyalı filmde benzer bir rolde çıkabilirdi ama o bunu yapmayıp oyunculuğunu kanıtlamaya çalışacak.
Gelen Haberlere bakmayalım.Madem Sinema Filmi
Buradan Sesleniyorum!!!
Sayın Kurtlar Vadisi Seven Arkadaşlarım Kurtlar Vadisinde Memati Çıkmıyor.Memati hem oyunculuğunu sinema filmlerinde gösterecek ne kadar iyi oyuncu olduğunu hem de Kurtlar Vadisinde Devam Edecek.İmzamı Buraya Atıyorum...
admin gürkan uygun un kanıtlayacak hiçbir şeyi yok ondan iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum her bölüm döktürdü vadide 10 yıldır ders veriyo oyunculuk dersi yeri geliyo espri yapıyo yeri geliyo uyuşturu bağımlısı oluyo yeri geliyo psikopat oluyo yeri geliyo baba oluyo gürkan uygun gibisini görmedim eğer bu kadar seviliyosa bana göre oyunculuğunu konuşturmasındandır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.