espri anlayışına hayranım
Bende. Haklısın espri yaptım. Beni Affetin üçünlüğü kesin de Unutma Beni ile 4culuk için kapışır
espri anlayışına hayranım
bence totalde unutma beni ab vadi 4.olur sence
Bende. Haklısın espri yaptım. Beni Affetin üçünlüğü kesin de Unutma Beni ile 4culuk için kapışır
Haklısın Vadi 4.cu olur. Kendi ağzıyla soyledi Allah mı söyletti ne?veda nın neyine güvenerek çok iyi diyon merak ediyon ne oyuncular ne senaryo reyting işi değil
- - - Ekleme - - -
bence totalde unutma beni ab vadi 4.olur sence
bence de totalde muhteşemi kesin geçeriz.
Kesin geçecek zaten iki grupta da zirve bizim olacakbence de.Totalde vadi,ABde muhtesem yuzyil birinci olur.belki ab de de gecer...
unutma beni beni affetten daha fazla izleniyorVeda Perşembelerin birincisi. Dila Hanım ikinci olur herhalde. Beni Affetle Vadi kapışır gibi üçüncülük için
unutma beni beni affetten daha fazla izleniyor
Kesin geçecek zaten iki grupta da zirve bizim olacak
Haklısın Veda 4.cu olur. Kendi ağzıyla söyledi Allah mı söyletti ne ?
Veda 4.cu olur. Kendi ağzımla söylüyorum
yalnız perşembe en zorlu gün
Kesin geçecek zaten iki grupta da zirve bizim olacak
Haklısın Veda 4.cu olur. Kendi ağzıyla söyledi Allah mı söyletti ne ?
Sana ne ? istediğini söyler sen ilk 100'e giremeyeceğini söyle Veda'nın itiraf çok güzel bir davranış
Takas kendi ağzınla Vadinin 4.cu olacagini soyledin farkındamısın? İtiraf çok guzel bir davranış
Tamam
Sen ancak bu numaralarla yani mesajlarımı alıntı yaparken değistirerek kendi gormek istedigin mesajlara cevirip cevap vererek kendini avutuyorsun. Ne diyeyim? Olan olmuş zaten