Kurtlar Vadisi'nin Alemdar Polat'ı Makedonya'da Krallar Gibi Karşılandı

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Kurtlar Vadisi Dizisinin Oyuncuları Makedonya'nın Başkenti Üsküp ile Türk ve Arnavut Nüfusun Yoğun Olduğu Kentleri Ziyaret Etti. Polat Alemdar Rolündeki Necati Şaşmaz ve Rol Arkadaşları Üsküp, Kalkandelen, Gostivar ve Struga Ziyaretlerinde Yoğun İlgi Gördü.

2.jpg

10616.jpg
images

in.jpg

kurtlar-vadisinin-alemdar-polati-makedonyada-krallar-gibi-karsilandi-2.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
ak parti mitingi gibi :d bu videoyu görünce ben bile şok olmuştum gerçekten süper ötesi diyecek söz yok

Buna benim bir itirazım yok olamaz da zaten. Makedonya'da Türk nüfus oldukça fazla. Benim geçen gün söylediklerimle bu konunun hiçbir alakası yok ben bunları inkar etmiyorum ki. :)
admin sen çin de fazla izlendiğine inanmıyodum onunda konularını açtım bakabilirsin

admin sen çin de fazla izlendiğine inanmıyodum onunda konularını açtım bakabilirsin

Fazla izlendiğine inanmıyorum demedim. 100 milyon izlendiğine inanmıyorum dedim ve ne konusu açarsan aç da bunun kesinlikle arkasındayım. Hiçbir Türk dizisinin Çin'de %10 izlenme oranına sahip olmasının imkanı yok. Çok net bir durum bu. Siz ciddi ciddi inanıyor musunuz 100 milyon Çinlinin bir Türk dizisini oturup izlediğine?

Fazla izlendiğine inanmıyorum demedim. 100 milyon izlendiğine inanmıyorum dedim ve ne konusu açarsan aç da bunun kesinlikle arkasındayım. Hiçbir Türk dizisinin Çin'de %10 izlenme oranına sahip olmasının imkanı yok. Çok net bir durum bu. Siz ciddi ciddi inanıyor musunuz 100 milyon Çinlinin bir Türk dizisini oturup izlediğine?
admin vadi 36 ülkede yayınlanan uluslararası bir dizi türkiye sınırlarını çoktan aşmış sinema filmleriyle amerika meclislerinde konuşulmuş bir dizi çin in nüfusu 1.5 milyar nerdeyse 100 milyon onlar için bişey değil 100 olmasa da 50 milyon olabilir bu bile süper

Kurtlar Vadisi gibi muhteşem bir diziyi 100 milyon kişi de izler 500 milyonda dünyada en az bi 500 milyon izleyicisi vardır herhalde vadinin