Adını Feriha Koydum'da Emir'in Dramı Hayranlarını Çok Üzdü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Adını Feriha Koydum'da Emir'in dramı hayranlarını çok üzdü!

634809634839203934.jpg

'Emir'in dramı hayranlarını üzdü
Show TV'de yayınlanan 'Adını Feriha Koydum'un üçüncü sezonu 7 Eylül'de başlıyor. Dizinin sezon finalinde; Hazal Kaya'nın canlandırdığı 'Feriha' karakteri, Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği 'Emir'le evlenmek üzereyken vurularak hayatını kaybetmişti. Dizinin hayranları, tanıtım çekimlerinde Ulusoy'u bambaşka bir şekilde gördü. Fragmanda 'Feriha'nın ölümüyle büyük bir boşluğa düşen 'Emir'in saçlarını kesme sahnesi hayranlarını çok etkiledi.

Fragmanı çok beğendim bende gayet hoş olduğu kadar müzikte tam yerine oturmuş dedim bir an.Yeni sezonu açıkçası iple çekmiyorum desem yalan olacak.Dizinin yeni halini gerçekten merak ediyorum.Yeni müziklerle mi yoksa farklı müziklerle mi devam edilecek bunu da merak ediyorum.

Bende hiç bir etki olmadı, diziyi izlemediğimden olabilir ama bence o sahnede oyunculuk olarak etkileyici bir şey yok, Çağatay'ın yüzü bana duyguyu veremedi, ben sadece saçını kesen birini gördüm...

gerçekten duygu dolu anlar yaşıyorum çok etkilendim gözyaşlarıma hakim olmakta güçlük çektiğimi belirtmemde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum :d cümleye bak süper ya :d

Fragmanda bence oyunculuğu yerine mankenliği kullanarak 2012-2013 erkek trendini gösteriyor. :F:F Şaka bi yana fragmanda Emir'den cok Sezen Aksu etkiledi:)

:T Şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok üzüldüm gerçekten 10 yıl etkisi kalacak bende :T :T :T :F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:haha::haha::haha::haha::haha: başlık ibretlik :d valla ben çok güldüm :F

Niye ki , dizi zateb 10 reyting aliyodu , simdi 2-3 reyting duser bence okadar fazla degil , ama zirveyi kaybeder.

İlk 2 sezon beğeniyle izlediğim Adını Feriha Koydum'un 3. sozun adını bile duymak istemiyorum umarım 4 bölüm gider sonra biter ! Rezil ettiler ya saçmalık !

Başlığı gördüm ağlamaya başladım:d :d :d :d :d :d Emir e yazık olmuş ya ay yazık ağlıyacam şimdi gözümden damlalar düşmeye başlıyor :d :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F Takas ve Onur agalarım gibi olmasada yaptık bişeyler:D

AFK-Emirin "Dramı" 5-6 reyting görsün öpüp başına koysun. Veda'nın arkasından nal toplar artık.