Kurtlar Vadisi Pusu İzleyici Kitle Sayısı 500 Milyon !

haberi daha yeni görüyodum keşke bu haber sırasında burda olsaydım da tek tek cevaplarınızı alsaydınız ama şimdi tek tek cevap verecem özellikle şu leyla ile mecnun olayını söylim yav türkiye de kimsenin takmadığı reyting 1 olan trt dizisiyle ülkenin görüp görebileceği dünya da 500 milyon izleyeni olan vadiyle m, kıyaslıyonuz :d :d imdb dediğiniz şey nedir ya onunla mı övünüyonuz leyla ile mecnun un neyi kaliteli çocuk dizisi gibi oyuncak silahlarla falan oynuyolar :d :d orda hayranları bastırmış üst sıralara çıkmış hepsi o vadiciler biraz önem verip bastırsa hayranlarıyla çok çok rahat 1.yaparlar bu tamamiyle kalite ölçüsü değildir ne sallıyonuz :D 2.kurtlar vadisi ortadoğu da balkanlarda türkiye de 1.numara en çok izlenen dizi türk dizileri arasında açık ara zaten ve o lost tan falan da kat ve kat daha fazla izleniyo çinde 100 milyon kişi vadi izliyo bunun haberini aylar önce açmıştım kesinlikle doğru inanmayanlar vadiyi çekemeyenlerdir.necati şaşmaz gittiği her ülke de izdiham yaratan biridir bunun sebebi vadinin inanılmaz derecede izlenmesidir 500 milyon doğrudur kimse kafasına göre haber yapmıyo rahat olun

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f220/cin-de-kurtlar-vadisi-izlenme-rekoru-kiriyor-107011/

haberi daha yeni görüyodum keşke bu haber sırasında burda olsaydım da tek tek cevaplarınızı alsaydınız ama şimdi tek tek cevap verecem özellikle şu leyla ile mecnun olayını söylim yav türkiye de kimsenin takmadığı reyting 1 olan trt dizisiyle ülkenin görüp görebileceği dünya da 500 milyon izleyeni olan vadiyle m, kıyaslıyonuz :d :d imdb dediğiniz şey nedir ya onunla mı övünüyonuz leyla ile mecnun un neyi kaliteli çocuk dizisi gibi oyuncak silahlarla falan oynuyolar :d :d orda hayranları bastırmış üst sıralara çıkmış hepsi o vadiciler biraz önem verip bastırsa hayranlarıyla çok çok rahat 1.yaparlar bu tamamiyle kalite ölçüsü değildir ne sallıyonuz :D 2.kurtlar vadisi ortadoğu da balkanlarda türkiye de 1.numara en çok izlenen dizi türk dizileri arasında açık ara zaten ve o lost tan falan da kat ve kat daha fazla izleniyo çinde 100 milyon kişi vadi izliyo bunun haberini aylar önce açmıştım kesinlikle doğru inanmayanlar vadiyi çekemeyenlerdir.necati şaşmaz gittiği her ülke de izdiham yaratan biridir bunun sebebi vadinin inanılmaz derecede izlenmesidir 500 milyon doğrudur kimse kafasına göre haber yapmıyo rahat olun

- - - Ekleme - - -

Aynen türkiyede 1 reyting anca zar zor alan bir dizi ilk 100'e girmekte zorlanan dizi dünya çapında Prison Break ,The Weaking Dead gibi dizilerimi geçecek :F

- - - Ekleme - - -

Hani şike vardı? :d Belki LİM de şike kurbanı. Allah aşkına bir dediğiniz diğerini tutsun bir defa

aga imdb dedikleri şey sallamasyon takan yok bizim vadiciler biraz bastırsa dünya da 1.olurlar önemsiz gereksiz bişey onla övünüyolar ya gülüyorum sadece :d

Sbt'de şike var diyen kim :F bir yorum yazarken sana ricam olsun bir bak cümlelerimize dünkü gibi olma cevap veremezsin :D

Cevap veremedi derken?
SBT'de şike oldugunu takas dedi. Tabii şimdi inkar da edersiniz

- - - Ekleme - - -

agb de şike olmadı mı şikeyi babam yaptı galiba :d dur bi sorim belki oda bu işin içindedir belli olmaz :d sende sor babana :d
Tamam şike şike.

Cevap veremedi derken?

- - - Ekleme - - -

Tamam şike şike.
agb de şike yoktu doğru şimdi nerede ölçüm yapıyolar acaba göremedim de :d benim bilmediğim bi yerde mi ölçüyolar acaba olabilir yani gizlilik ilkesi falan olabilir agb bu sonuçta yapar mı yapar :d :d

Cevap veremedi derken?

- - - Ekleme - - -

Tamam şike şike.
Biz mi çıkardık şikeleri Kanal D'nin her dizileri tuturuyor 15 diziden 13 dizi Kanal D'nin bu kadarı tesadüf mü? demek ki birşey var ki Agb ortadan kalktı

agb de şike yoktu doğru şimdi nerede ölçüm yapıyolar acaba göremedim de :d benim bilmediğim bi yerde mi ölçüyolar acaba olabilir yani gizlilik ilkesi falan olabilir agb bu sonuçta yapar mı yapar :d :d

Agb, Sbt ve Tns Turkiyeden bir kısım degil zaten. Hep baskı yapıyorlar atv'ye. Reklamları fazla koyuyor. Şike var şike

Siz ömür boyu kimseye haklısın dememişsiniz. Oturup size cevap vermeye çalışıyorum. Siz kendinize gore hep haklısınız zaten

Sen ne cevap verecen bana cevap veremezsin zaten :D yahu attığın mesaj orada sana attığım mesajlarımla kanıt orada senin cevabın nerede?

Biz mi çıkardık şikeleri Kanal D'nin her dizileri tuturuyor 15 diziden 13 dizi Kanal D'nin bu kadarı tesadüf mü? demek ki birşey var ki Agb ortadan kalktı

SBT'de de tutuyor. Be fark etti ki? Yine Kanal D açık ara zirede. Doğan o kadar güçlü olsaydı Starı da satmadan once 2ci kanal yapardı

Allah rızası için şu video daki kalabalık hangi dizide hangi oyuncu da oldu onu söyleyin bi bırakın türk dizilerini yabancı dizilerden var mı böylesi

SBT'de de tutuyor. Be fark etti ki? Yine Kanal D açık ara zirede. Doğan o kadar güçlü olsaydı Starı da satmadan once 2ci kanal yapardı
Beli filan konuşma bu 1😉 Sbt'de yarı yarı düştü :F 20 reyting üstünden ne hallere düştü Tns'de bakalım ne olacak bu sefer Kanal D dizileri her seferinde tutarsa yuh diyeceğim

@Alem To sen Polis misin de kanalı suçlama hakkını kendinde buluyorsun? Neyse zaten soz hep haklısınız