Veda | Tanıtım Fragmanı | Kanal D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
<cufon class="cufon cufon-canvas" alt="Veda " style="display: inline-block !important; position: relative !important; vertical-align: middle !important; font-size: 1px !important; line-height: 1px !important; width: 46px; height: 18px; "><cufontext style="display: inline-block !important; width: 0px !important; height: 0px !important; overflow: hidden !important; text-indent: -10000in !important; "></cufontext></cufon><cufon class="cufon cufon-canvas" alt="yakında " style="display: inline-block !important; position: relative !important; vertical-align: middle !important; font-size: 1px !important; line-height: 1px !important; width: 71px; height: 18px; "><canvas width="85" height="23" style="position: relative !important; width: 85px; height: 23px; top: -5px; left: -1px; "></canvas><cufontext style="display: inline-block !important; width: 0px !important; height: 0px !important; overflow: hidden !important; text-indent: -10000in !important; "></cufontext></cufon><cufon class="cufon cufon-canvas" alt="başlıyor" style="display: inline-block !important; position: relative !important; vertical-align: middle !important; font-size: 1px !important; line-height: 1px !important; width: 69px; height: 18px; "><canvas width="79" height="23" style="position: relative !important; width: 79px; height: 23px; top: -5px; left: -1px; "></canvas><cufontext style="display: inline-block !important; width: 0px !important; height: 0px !important; overflow: hidden !important; text-indent: -10000in !important; "></cufontext></cufon>
ozelhaber.gif

Veda Eylül`de Kanal D`de!

1.Fragman

2.Fragman

3.Fragman

4.Fragman

5.Fragman

Kanal D'de yeni yayın döneminde, başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen ve Maral Üner'in paylaştıkları 'Veda' adlı yeni bir dönem dizisi başlıyor. Esir Şehirde Bir Konak 1920'lerin İstanbul'u. 1. Dünya savaşı sonrası, işgal yılları. Yoksulluk ve zorluklar içinde bir ülke, bir kent; İstanbul. Maliye Nazırı Mehmet Reşat Bey; Padişahına sadakatle, ülkesini işgal edenlere başkaldırmak arasında sıkışmış, vicdani yükleriyle boğuşan dürüst bir bürokrat, bir Osmanlı aydını. Evin hanımı, M. Reşat'ın karısı Behice ve ona sonsuz mutluluğun garantisi gibi görünen konağında kalıcı bir misafire dönüşen, Valide Saraylı Hanım.Evdeki düzen Mehmet Reşat'ın yeğeni Kemal'in bir gün aniden, eve gelmesiyle değişir. Kemal ağır hastadır. 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı'nın en büyük kayıplarını yaşadığı cephesi Sarıkamış'ta savaşmış, esir düştüğü öğrenilmiş, bir daha kendisinden haber alınamamıştır. Sarıkamış'a gönüllü olarak yazılmadan önce Padişah ve hükümet aleyhine yazılar yazmış, hakkında davalar açılmış, birkaç tane de tutuklama kararı çıkmıştır. M. Reşat, Kemal'i evde istemez. Çünkü Kemal, M. Reşat'ın onun sadakatle bağlı olduğu Padişah'a karşıdır. Saraylı Hanım, torunu Kemal'in iyileşinceye kadar evde saklanması için elinden geleni yapacaktır. Kemal'in bakımıyla Mehpare görevlendirilir. Mehpare, Saraylı Hanım'ın evinde büyümüş bir yoksul akraba kızıdır. İki genç birbirlerine aşık olurlar. Ancak bu aşkın önünde büyük engeller vardır. Mesela Kemal'in verem olması ihtimali. Ayrıca Kemal bir kaçaktır. Ne zaman özgür olacak belirsizdir. Ve tabi Mehpare'nin evin beslemesi olması... Evin beslemesiyle küçük beyi arasındaki aşkı kimse kabul etmeyecektir. Özellikle de Kemal'in anneannesi Saraylıhanım.M. Reşat bütün bunlar olurken, bir gün eski bir tanıdığa rastlar. 17 yaşında bıraktığı, genç ve çok güzel bir kadın olarak bulduğu komşu kızı Eirene... Karısı, üçüncü çocuklarına hamileyken, o gönlüyle aklı arasında sıkışıp kalmıştır. Behice, çok sevdiği kocasını, konağını, ailesini koruyabilecek midir? Zaman, Kemal ve Mehpare'nin önünü açacak mıdır? Esir bir kentte aşk özgür olabilir mi? M. Reşat teslim olmuş bir iktidarın parçası olarak özgürlüğü hayal edebilecek midir? Ülkesi için, kendisi için... Aşk, esir bir adama özgürlük getirebilecek midir?Aşk esir bir kente özgürlük getirebilecek midir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
20 saniyeden olusan bir fragman olmus.

Buna tanitim fragmani diyemem ben açikcasi, çünkü müzik yok, dizide yer alan sahneler yok..

bu dizi vadi karşısında hiçbir şey yapamaz tecavüz yok olmaz ki :D

Bu Dizi Perşembeleri Fırtına estirecek diyorum. Zirvedeki yeri sağlam :)

Bu Fragmanı bende paylaşacaktim ama sadece afişten bi slayt oldugu için paylaşmadim.Fanlardan birisi yapmiştir diye önemsememiştim.Bence video yerine afişi koysanda olurmuş :D

Tam da tanıtım fragmanı alında. Böyle bir dizi olduğunu ve eylülde ekrana geleceğini tanıtmışlar :)

Tamam iyi hos afisi tanitmislar, çok güzel olmus ama bu bir tanitici fragmani degil.

Tanitici fragmani dedigimiz; müzikli, görüntülü, görsel efektlerin kullanildigi..

revan babalar ve evlatları vedayı geçer bence mahsun un dizisiymiş veda 2.şüphe vakası olacak bakın görün

Valla ben sitede gördüm ama gereksiz olabilir diye koymadım, Kanal D afişi yayınlayacağına, video formatında yayınlamış, gereksiz bir iş olmuş...

Suç sende değil yani, Kanal D'de...

Tamam iyi hos afisi tanitmislar, çok güzel olmus ama bu bir tanitici fragmani degil.

Tanitici fragmani dedigimiz; müzikli, görüntülü, görsel efektlerin kullanildigi..

Kanal D`nin sitesinde tanıtım fragmanı yazmışlar. Zaten 1-2 güne de görüntülü sesli fragman çıkar

- - - Ekleme - - -

revan babalar ve evlatları vedayı geçer bence mahsun un dizisiymiş veda 2.şüphe vakası olacak bakın görün
Bu senin düşüncen. Babalar ve Evlatları Vadiyi 3cülüğe itmese iyi :d

başlasın artık şu rekabette revanı ın şu güzel mesajlarını gösterip nostalji yaşatalım :d revan bak benim mesalarımı gösterirsin tamam mı :D

Kanal D`nin sitesinde tanıtım fragmanı yazmışlar. Zaten 1-2 güne de görüntülü sesli fragman çıkar

- - - Ekleme - - -

Bu senin düşüncen. Babalar ve Evlatları Vadiyi 3cülüğe itmese iyi :d

vadi tarihi boyunca 2 diziye asla ve asla geçilmemiştir bu bi gerçek :D

başlasın artık şu rekabette revanı ın şu güzel mesajlarını gösterip nostalji yaşatalım :d revan bak benim mesalarımı gösterirsin tamam mı :D
Senin mesajlarını göstersem herzamanki gibi ben şaka yaptım der sıyrılırsın işin içinden :d

Senin mesajlarını göstersem herzamanki gibi ben şaka yaptım der sıyrılırsın işin içinden :d

ben şaka yaptım lafını ne zaman söyledim örnek göster

- - - Ekleme - - -

emre5757 aga benim çuvallama durumum yok reytingi garanti vadinin vedacılar düşünsün :d vedacılar olmuyo lan :d

Merhaba Hayat ab de Babalar ve Evlatlarını geçebilir Mahsun dizisi ab de izlenmiyor ve bu dizi ağır drammış ilk bölüm olmasa bile bir kaç bölüm sonra ab de geçebilir

İkinizden biri harbi fena çuvallıcak bakalım kim :F
Takasın Şaka Yaptım, Şaka Yaptı, Şaka Yapmıştır gibi lafları var. Bunlarla sıyrılacaktır. Kendine göre hep haklı zaten

Eylüldeki laflar:
1. Kesin Şike Var. 2 sistem eskittik bu da şikeci çıktı
2. Vadinin asıl saat 21.45`tir
3. Kanal D atv`ye baskı yapıyor reklamları fazla yayınlıyor
4. Tüm Türkiyede ölçüm yapılsa Vadi fark atar (bu 3 reyting sistemi de Türkiyeden bir kesim değil mi? Ne tesadüftür ki, hiç bir kesimde Vadi izleyenlere fazla rastlanmamıştır)
5. Atv senaryo ile oynuyor
6. Tecavüz dizisi olmasa Vadiyi hayatta geçemez
7. Memati ölmese 35 alırdı
Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü bahaneler