17 Ağustos 2012 Cuma Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Ben Bilmem Eşim Bilir ile Benzemez Kimse Sana'nın arasındaki kıyasıya rekabeti kim kazanır? Diğer kanalların bu iki iddialı yapım karşısında koyduğu dizi tekrarları ne kadar izlenir? Arayıcının Efsanesi kanalını mutlu edebilir mi?

Ben Bilmem Eşim Bilir totalde zirvede olur abde 2. sırada yer alır Benzemez Kimse Sana fragmanlardan anlaşıldığı kadarıyla en iyi taklit haftasını yaşayacak totalde 5 abde 7 reyting alacaktır

Ben Bilmem Eşim Bilir Totalde 1. Ab de 3.Olur
Benzemez Kimse Sana Totalde 2. Ab de İlk 2 yi Kapatır .

Benzemez Kimse Sana A/B ilk 2'yi kapatır
Tototal'De BBEB zirveyi alır.

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, AB`de Benzemez Kimse Sana zirvede olacak muhtemelen

Tek bir kişi bile tahmini tutturamadı, Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da zirvede yer almış. :)

Geçen hafta öyle bir tahmin yapmıştım tutmamıştı. Bu defa yapmadım :D

Programın cumaları 6'yı geçmesi beklenirdi ama yine de kötü değil, yalnız haftanın 7 günü konsepti teknik olarak imkanısz gibi, 5 günde bir yenilenen bir programı 7 güne yayarsan, final her güne denk gelebilir, düzen bozulur, her gün olması programı daha da eskitir, yanlış karar gibi.

Benzemez Kimse Sana haftaya bitiyor galiba, o da iyi bir yaz işi oldu, 13 bölümlük birincilik-ikincilik şarkı yarışması konseptinde iyi bir rekor son yıllara bakarsak...

Programın cumaları 6'yı geçmesi beklenirdi ama yine de kötü değil, yalnız haftanın 7 günü konsepti teknik olarak imkanısz gibi, 5 günde bir yenilenen bir programı 7 güne yayarsan, final her güne denk gelebilir, düzen bozulur, her gün olması programı daha da eskitir, yanlış karar gibi.

Benzemez Kimse Sana haftaya bitiyor galiba, o da iyi bir yaz işi oldu, 13 bölümlük birincilik-ikincilik şarkı yarışması konseptinde iyi bir rekor son yıllara bakarsak...
Ben Bilmem Eşim Bilir`in hergün yayınlanması bence de hata. Ama belki de Kanal D Eylülde devam ettirmeyecek. O yüzden bölümleri bitirmek istiyor olabilir. Belki de bu programı bir de gelecek yaz yayınlayacak olabilir. Yani yalnızca yaz programı olabilir Kanal D`nin

Ben Bilmem Eşim Bilir`in hergün yayınlanması bence de hata. Ama belki de Kanal D Eylülde devam ettirmeyecek. O yüzden bölümleri bitirmek istiyor olabilir. Belki de bu programı bir de gelecek yaz yayınlayacak olabilir. Yani yalnızca yaz programı olabilir Kanal D`nin

Bence öyle bir ihtimal hiç yok, Kanal D reytingi iyi olan yapımları bitirmeyi başaramıyor. :( Dibi görene kadar sömürecektir ama gün ve saat bulamıyor sanırım...

Bence öyle bir ihtimal hiç yok, Kanal D reytingi iyi olan yapımları bitirmeyi başaramıyor. :( Dibi görene kadar sömürecektir ama gün ve saat bulamıyor sanırım...
Evet saat meselesi bir az zorlu gibi. Ama Kanal D program konusunda dediğin gibi ama dizi konusunda hayır. Mesela uzanan dizileri Erler filmin Arka Sokakları ki hala çok seviliyor ve Akasya Durağı o da seviliyor gibi. Tekrarları süper gidiyor ve Ay Yapımın Yaprak Dökümü ki onu da zaten uzatan yapımcılar. Genellikle tadında bitiriliyor. Aşkı Memnu, Fatmagül, Hanımın Çiftliyi, Asi ve daha bir sürü proje. Ama Ben Bilmem Eşim Bilir 19.30-20.30 arası yayınlansa çok iyi olur bence

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy