FF Haxball 2vs2 Sahur Ligi | 10.Gece

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,439
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Maçlar oynandı. Puan durumu:

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Sıra
[/TD]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]A
[/TD]
[TD]Y
[/TD]
[TD]Puan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]takas & darksaal
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]Orcun_22 & OzaN
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]xdragxx & çocuklarduymasın
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]kaan955 & BesaleT
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Turnuvuda 0 çekip üstüne, küfretmeden banlanan ilk kişiyim sanırım, fikrin doğruluğu tartışılır heralde bazı kesimlerce fakat nedense büyük çoğunluk adminin yanında demeyipte kişisel olarak takılıyor admin ne yapıyorsa artık.. Yanlış şeyler yazmışız güya 2 tane benim mantığımla çelişmeyen kişilerce 10 dakika boyunca oyunla mı uğraşsam pingle mi uğraşsam çözemediğim durumlar. :D 10 yaşında ki bir arkadaştan dayak mı yesem 2-0'dan maçı bilerek mi satsam bilemedim. Gerisini siz düşünün sitesinin hitimi yoksa akıl sağlığımı.

Turnuvuda 0 çekip üstüne, küfretmeden banlanan ilk kişiyim sanırım, fikrin doğruluğu tartışılır heralde bazı kesimlerce fakat nedense büyük çoğunluk adminin yanında demeyipte kişisel olarak takılıyor admin ne yapıyorsa artık.. Yanlış şeyler yazmışız güya 2 tane benim mantığımla çelişmeyen kişilerce 10 dakika boyunca oyunla mı uğraşsam pingle mi uğraşsam çözemediğim durumlar. :D 10 yaşında ki bir arkadaştan dayak mı yesem 2-0'dan maçı bilerek mi satsam bilemedim. Gerisini siz düşünün sitesinin hitimi yoksa akıl sağlığımı.
Ben yoktum ama videoda ki konuşmalara baktım anasına hakaret etmişin sonra burada kendince birşeyler anlatıyorsun 😉