Ay Yapım Mı ? Med Yapım Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Hangi Yapımımın Dizileri Daha Kaliteli ?

Bence iki yapim sirketininde dizileri kaliteli, ama ben daha çok Ay Yapim'in dizilerini izledim (Yaprak Dökümü, Ask-i Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?)

Med yapım İzlediklerim : Eve Düşen Yıldırım
Ay Yapım İzlediklerim : Kuzey Güney Fatmagülün Suçu Ne ? Ezel Aşk-ı Memnu Menekşe İle Halil Kadın İsterse Yaprak Dökümü

Tartışmasız AY YAPIM

ikisini de hiç sevmem ama ay yapım ezel farkıyla önde :D ezeli izlemiştim

Med Yapım'ın kaliteli diye adlandırılan bir dizisi oldu mu son yıllarda ? Ben hiç hatırlamıyorum, kıyaslanmayacak dercede Ay yapım üstün bu değerlendirmede.

Med Yapım'ın kaliteli diye adlandırılan bir dizisi oldu mu son yıllarda ? Ben hiç hatırlamıyorum, kıyaslanmayacak dercede Ay yapım üstün bu değerlendirmede.
medyapım doktorların tüm bölümlerinde grey's anatomy'e telif hakkı ödedi bunu başka yapımcılar yapmıyor
ama yinede ay yapım diyorum :D

medyapım doktorların tüm bölümlerinde grey's anatomy'e telif hakkı ödedi bunu başka yapımcılar yapmıyor
ama yinede ay yapım diyorum :D

Açık açık uyarlama yapıldığında telif ödemek zorundasın elbette, kitap uyarlamalarında da Ay yapım yazarlara, onların ailelerine ciddi paralar ödüyor.

Bence Medyapim'in Adini Feriha Koydum dizisi de basarili ve bir aralar Sahra dizisi de vardi. O da çok basariliydi..

ay yapım aşk ı memnu dışındakiler çok ağır dramaydı bana göre değildi kuzey güney de çok saçmaladı konu
med yapım uyarlama işler yaptı afk ile kendi projesini buldu ama o da klişe bir konu üzerine kurulu oyüzden 2 si de değil