S.G.A.T.
Favori Üye
Hepsini hak ediyon
Dogru
- - - Ekleme - - -
Hepsini hak ediyon
Dogru
Hepsini hak ediyon
Hepsini hak ediyon
Dogru
- - - Ekleme - - -
Dogru
Bak ya acaba o mu seni kışkırttı sen mi onu kışkırttınal işte banla şunları forum sakin olur adam ağır kışkırtıyor daha ne yapsın sonra IQ testi isteyince biz suçluyuz
ben istedim 2 puan verdileral işte banla şunları forum sakin olur adam ağır kışkırtıyor daha ne yapsın sonra IQ testi isteyince biz suçluyuz
He TastamamMaymun kelimseini forumdaki herhangi birine dememiş. Bence ilk mesaja verilen ceza haksız. Hatta maymun kelimesi orada kimseye hitaben soylenmemis. "Vadide maymun oynasa Best Model yaparsiniz " demiş ki, bu konuda da haksız değil. Mesajı dikkatlice okursanız anlarsınız
Ha tamam anladımMaymun kelimseini forumdaki herhangi birine dememiş. Bence ilk mesaja verilen ceza haksız. Hatta maymun kelimesi orada kimseye hitaben soylenmemis. "Vadide maymun oynasa Best Model yaparsiniz " demiş ki, bu konuda da haksız değil. Mesajı dikkatlice okursanız anlarsınız
hahaha dedim her şeyi ciddiye almayın diye ergen misin arkadaşım güldürdün akşam akşam bide böylelerini mod yapıyolar ya
- - - Ekleme - - -
o mesaj ironi anlamıyon mesajda yazma
- - - Ekleme - - -
tüm yıl perşembeleri reytingler tüm türkiyede ölçülmüyor diyen ben miydim
- - - Ekleme - - -
akpye istediğimi derim kimse karışamaz. koyunda davranış biçimidir
- - - Ekleme - - -
Gonderilen mesaj: İbretlik Cezalar
Kullanici: Danger UA!
Suc: Karşıdaki Kişiyi Kışkırtıcı Mesaj Yazmak
Derecesi: 1
Yonetici Notu:
Kullaniciya Mesaj:
Arslan Bey'i ve Fks14'ü bir yönetici olarak yok saymak! 1 puan ceza aldin, bir daha tekrarlanmamasi dilegiyle!
Orijinal Mesaj:
Arslan Bey ve Fks 14 yönetici değil zaten.
al ibret almaya devam
Benim her zaman verecek cevabım vardır sen rahat ol 😉verecek cevabın yoksa sus adam sansınlar - içimden geldi
12 puanda olmasam..arkadaş sana beni engelle demedimmi, ilk mesajda saçmalama demedim mi, ilkokula kadar iyi gelmişin
Ha tastamamİyi icat ettiniz bu kelimeyi. Eskiden bir gulucuk vardı, kendi mesajlarınızın sonuna koyardınız- hiç kimse gulmuyor bari benle bu smile gulsun diye. Şimdi de tastamam kelimseini icat ettiniz. Laf bulamayaınca hemen onu yaziyorsunuz. sonuna da bir gulucuk smile ilave ediyorsunuz. Bari bu gulsun niyetine
adam onu bile anlamıyor kafana vursana bi içinde ne var acaba