"Adını Feriha Koydum" Dizisinin Yeni Adı "Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" Oldu!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Furkan SÖĞÜT / ÖZEL HABER

Cuma günleri Show Tv'de ekrana gelen ve Feriha'nın ölmesiyle büyük etki yaratan "Adını Feriha Koydum" dizisinin adına ekleme geldi.

7 Eylül Cuma tekrardan seyircisiyle buluşacak olan dizi, "Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" adıyla yayın hayatına devam edecek.

Dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı ise yarın akşam saat 21:00'de Show Tv'de olacak.

"Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" yeni sezon bölümleriyle 7 Eylül Cuma Show Tv'de!

528918_341083142612108_151654894888268_842739_59116556_n.jpg

yok artık bu kadar saçmalamalarını ayakta alkışlıyorum yuhh be isme bak :d

:d Arka Sıradakiler Umut gibi olmuş :d İstermisiniz dizi bitince 80 bolum geri sanıp bunların hepsi ruyaydi desinler Arka Sıradakiler gibi :d

Adını Feriha Koydum - Emirin Yolu Bu Nedir Yahu :)
Saçmalamak da Üzerlerine Yok :)

Son düzenleme:
Hiç bir şeye değil, geride kalan 67 bölüme acısınlar. Bu kadar guzel bi diziyi drvam ettirip efsaneliyini bir çırpıda siliyorlar. Emiri aynı Çınar gibi yaptılar. Ayran gönüllü olacak. Bir ona bir buna aşık olacak

Hiç bir şeye değil, geride kalan 67 bölüme acısınlar. Bu kadar guzel bi diziyi drvam ettirip efsaneliyini bir çırpıda siliyorlar. Emiri aynı Çınar gibi yaptılar. Ayran gönüllü olacak. Bir ona bir buna aşık olacak

Ayran Gönüllüler Listesine Emir de Eklendi :D

revan ne efsanesi be sende her izlediğin şeye efsane diyon adını feriha koydum efsaneyse oooo :D

Bakalim bu yeni ismi hayranlari tarafindan nasil karsilanacak ?

gülmekten geberdim bu ne ya :D yanlış yaptılar diziyi devam ettirmekle. bunun yerine çağatay ulusoylu yepyeni bir dizi yababilirlerdi :)

zuhahahahahahahahahahahahahahahahaha! 😀d😀d😀d:d Bu ne yahu koptum. :d

Emir, Kemale ermiş. :d :d

Son düzenleme: