Akasya durağı yayın hayatına devam eder mi ?

Artık başlasa başlasa Erzurum İspir TV'de başlar :D önümüzdeki 5 yıl içinde başlayacağını düşünmüyorum, inşallah sonsuza kadar silinir :)

Ben de izliyorum zaman zaman, kafa dağıtmak için birebir, en temel isteğimiz olan aksiyon bu dizide bolca mevcut. Bazen ağır aksak giden "kaliteli" diye adlandıdığımız dizilerden daha iyi diye düşündüğüm bile oluyor.

Ben de izliyorum zaman zaman, kafa dağıtmak için birebir, en temel isteğimiz olan aksiyon bu dizide bolca mevcut. Bazen ağır aksak giden "kaliteli" diye adlandıdığımız dizilerden daha iyi diye düşündüğüm bile oluyor.
Katılıyorum. Zaten ilk sezonu tam bir Çiçek Taksi tadındaydı. Sonra bir az komedi ve abartıya üstünlük verdiler. Ama yine de hala izleniyor ve izlenebilecek bir aile dizisi
Mesela Pis Yedili dizisi de Akasya Durağı gibi. En başta hepsi 20li yaşları geçmiş öğrencileri Lise 2 diye dizide oynatmaları yanlış, hangi Lise 2 Orçun gibi abartılı komik olur o muammalı, hangi müdire Esma Sultan gibi çatlak olur o garip. Yani böyle diziler abartılı komik olduğu için ailecek boş vakitlerde izlemek birebir :)

Katılıyorum. Zaten ilk sezonu tam bir Çiçek Taksi tadındaydı. Sonra bir az komedi ve abartıya üstünlük verdiler. Ama yine de hala izleniyor ve izlenebilecek bir aile dizisi
Mesela Pis Yedili dizisi de Akasya Durağı gibi. En başta hepsi 20li yaşları geçmiş öğrencileri Lise 2 diye dizide oynatmaları yanlış, hangi Lise 2 Orçun gibi abartılı komik olur o muammalı, hangi müdire Esma Sultan gibi çatlak olur o garip. Yani böyle diziler abartılı komik olduğu için ailecek boş vakitlerde izlemek birebir :)

Akasya Durağı yine neyse de Pis Yedili benim gözümde Selena'dan farksız 2 dakika sabredemiyorum. :)

Akasya Durağı 20-30 bölümle sınırla kalsa iyi diziydi karakterler falan başarılı oyuncular zaten usta isimler ama her bölüm aynı konu şeklinde devam edince tahammül edilemez bir hal aldı dizi. :)

Akasya Durağı yine neyse de Pis Yedili benim gözümde Selena'dan farksız 2 dakika sabredemiyorum. :)

Akasya Durağı 20-30 bölümle sınırla kalsa iyi diziydi karakterler falan başarılı oyuncular zaten usta isimler ama her bölüm aynı konu şeklinde devam edince tahammül edilemez bir hal aldı dizi. :)

Adminim Pisyedili Selena Arada Dağlar Kadar Fark Var :)

Evet. Haklısın. Akasya Durağı ilk başlarda çok iyiydi. Ama hala da kemikleşmiş izleyicisi var. Starda PT2`de 6 reytinge kadar çıkmıştı kışın. Yazın da iyi oranlar alıyor. Bu dizi boş ekran dizisi. Karşısında güçlü rakip olmasın harika izlenir. Örneğin tekrarları, yaz ayları ve PT2 yayınında
Pis Yediliye gelecek olursak, Selenada bile bu kadar abartılı karakterler yok. Tek fantastik olan sihir güçleriydi. Ama Pis Yedilide okulda herkes çatlak. Böyle okul mu olur? :D Tek normal karakter Filiz hoca neredeyse. Tabii bir az da Kadir Doğulu. Hangi eğitim sistemi Esma Sultanı müdire yapar? :D

Pis Yedili konumuz değil ama nedense ben de pek katlanamıyorum, acaba yaşımdan dolayı mı ki ? :)

Pis Yedili konumuz değil ama nedense ben de pek katlanamıyorum, acaba yaşımdan dolayı mı ki ? :)
Pis Yediliyi arada boş zamanlarımda izliyordum. Orçunu görünce hemen kanal değiştiriyorum. Bu kadar abartılı komik birisi olur mu yahu? Orçun gerçek hayatta 1983 doğumlu, yani 29 yaşı var. Dizide ise 17-18 yaş ile gösteriyorlar. 29 yaşındaki adamın böyle abartılı roller yapmasına katlanmak zor. Herkes Orço komik diyor da, ben Orço izlerken yüzümde en ufak tebessüm bile olmuyor :(

Orço komediden çok irrite edici kanımca, zaten çok sınırda bir tip, kimi o nedenle diziden soğur, kimi de çok sever.

Orço komediden çok irrite edici kanımca, zaten çok sınırda bir tip, kimi o nedenle diziden soğur, kimi de çok sever.
Dizinin bir tek müzikleri çok iyiydi. Sonrada onu da değiştirdiler. Tam bir çocuk dizisi müzikleri koydular eskilere göre. Bez Bebekte çalan şarkılarla aynı. Ama eskiden çok iyi müzikleri vardı. Bir de Pis Yediliye gençlik dizisi demiyorlar mı? Şimdi Pis Yedili izleyen genç mi kaldı? İlk okullular bile zar zor izliyordur. Zaten dizide müzik falan değişince de reytingleri düştü biraz. Boş ekran dizisi bu dizi de.
Bu arada dikkat ederseniz Gani Müjde çok sever karakterleri sonradan abartmayı. Mesela Pis Yedilide Esma Sultan ilk bölümlerde aklıbaşında kadındı, sonra tırlattı. Yahşi Cazibenin ilk bölümlerinde Simge normaldi, sonra değişti. Ama ben Simge karakterini hep sevdim. Harika bir karakterdi :D Selena da Fitnat ve Aslı. Bir de Ruhsar. Reyhan ilk önce aklıbaşında kızdı, sonra salaklaştı :D