Sizce Yaprak Dökümü Efsane Oldu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
2010 Yılına Kadar Kanal D`de yayınlanan Reşat Nuri Gütekinin eseri olan dram dizisi Yaprak Dökümü Çarşamba akşamlarına damgasını vuruyordu. Başladığı günden beri 20 reytingi geçen dizi sonlara doğru hafif düşüş yaşasa da bence efsaneliyini kaybetmedi. Son sezonunda en düşük oranları 1-2 hafta 13 reytingdi. Son Sezonunda Genellikle 16 reyting alıyordu. Final Bölümüyle 22-23 reyting aldı. 5 sezon boyunca bu başarıyı gösteren bir dizi bence efsane olmayı başardı

yaprakdokumufinal.jpg

Dile kolay 5 yil boyunca bu diziyi izledim.. Muhtesem bir diziydi..

5 yil boyunca zirveyi kimseye kaptirmadi. Bu dizi benim gözümde büyük bir efsanedir.. Dizide emegi geçen herkesin ellerine saglik..

ne efsanesi be kitaptan yazmakla efsane olunmuyo o da salladılar çoğu yeri efsane mefsane değil ne efsanesi
ayrıca revan ilk başladığında 1.değildi reytingleri de 10 un altındaydı sanırım avrupa yakasına geçiliyodu bi müddet sonra geçti.

ne efsanesi be kitaptan yazmakla efsane olunmuyo o da salladılar çoğu yeri efsane mefsane değil ne efsanesi
ayrıca revan ilk başladığında 1.değildi reytingleri de 10 un altındaydı sanırım avrupa yakasına geçiliyodu bi müddet sonra geçti.
Reytingleri çok iyiydi takas. Dizi her sezon 1-2 reyting kaybetti ama son sezonunda da genellikle 16 reyting aldı. Sen söylersin ya 10.yılında Vadi iyi, 5.ci yılında 16 reyting çok iyi. Finalde 22-23 reyting aldı

Moderatörün son düzenlenenleri:

Reytingleri çok iyiydi takas. Dizi her sezon 1-2 reyting kaybetti ama son sezonunda da genellikle 16 reyting aldı. Sen söylersin ya 10.yılında Vadi iyi, 5.ci yılında 16 reyting çok iyi. Finalde 22-23 reyting aldı

reytingleri süperdi zaten ama finali vadiyi geçemedi :D ayrıca 5 yılla 10 yıl arasında çok fark var :D

reytingleri süperdi zaten ama finali vadiyi geçemedi :D ayrıca 5 yılla 10 yıl arasında çok fark var :D
Ben Kurtlar Vadisiyle Pusuyu bir tutmuyorum. Vadi Pusudan çok daha iyiydi. Bu yüzden Pusu 7 yaşında :D Kurtlar Vadisi başlığı 10 yaşında. Finali de uzatıldığı için fazla almadı. 16 reytingden 22ye fırladı. Eğer 3.sezonunda yapılsaydı Kurtlar Vadisi gibi çok iyi sonuçlar alırdı.

Ben Kurtlar Vadisiyle Pusuyu bir tutmuyorum. Vadi Pusudan çok daha iyiydi. Bu yüzden Pusu 7 yaşında :D Kurtlar Vadisi başlığı 10 yaşında. Finali de uzatıldığı için fazla almadı. 16 reytingden 22ye fırladı. Eğer 3.sezonunda yapılsaydı Kurtlar Vadisi gibi çok iyi sonuçlar alırdı.
vadi kesinlikle erken final yaptı eğer bi 50 bölüm daha sürse rahat 30 u görürdü finali