FF Sorgu Odası - Hafta 17- Sorgudaki İsim: vhp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruları Alayım?

Evet İkiz Kardeşim Var :)

- - - Ekleme - - -

Alemto Seni Sevdim,İyi anlaşacağmıza inanıyorum.iyi,sıcak kanlı birine benziyorsun.fazla yorumunu görmedim :)

Dizilerde dublaji mi daha çok begeniyorsun yoksa sesli çekilme mi ?

Dr.who sende forumun sewilen bir üyesisin kanımca,
Seni sevmemem için hçbir sebep yok.yorumlarını begeniyorum genelde,iyi birisn Bence :)

- - - Ekleme - - -

Dublajı hç beğenmiyorum.dizin kalitesıni düşuruyor bence.en güzeli sesli cekim. Kaliteli Oluyor.Mesela dinle sevgli hep dublaj yapıyor,hç izleyesim gelmiyor.

Azerbaycnli revan. Sende sakin birine benziyosun.ara sıra gaza gelip sinirlensnde insanlk hali olur o kadar.iyi anlaşabileceğm üyelerdn birisin :)

Hayatinda en sinirlendigin durum ?

"Herkes ektigini biçer" sözü hakkinda düsüncen ?

Bir olay oldugunda hiç yangina körükle gittigin oldu mu ?

En Sinirlendiğm Durum : Bana karışılmasından hiç haz etmem.insanlar birbiriyle uğraşıyorlar resmen.Benle kimse uğraşmasın karışmasın,mutlu bir şekilde yaşamak istiyorum.
Herkes ektiğni biçer doğru yani sonuçta sen gayret ve başarı gösterirsen bunun karşılğnı alırsn elbet.
yangına körükle gdip gtmedimi hç hatırlamıyorum,ben sakin biriyim kolay kolay kızmam,sinirlenmem,sabırlı olmayı ve sakin yaşmayı istiyorum.kawgasız gürültüsüz.o yüzdn ortalığı kızıştrmam. :)

Dizilerde yer alan öpüsme gibi Türk halkin ahlakini bozan sahneler hakkinda düsüncelerin nedir ?

En Sinirlendiğm Durum : Bana karışılmasından hiç haz etmem.insanlar birbiriyle uğraşıyorlar resmen.Benle kimse uğraşmasın karışmasın,mutlu bir şekilde yaşamak istiyorum.
Herkes ektiğni biçer doğru yani sonuçta sen gayret ve başarı gösterirsen bunun karşılğnı alırsn elbet.
yangına körükle gdip gtmedimi hç hatırlamıyorum,ben sakin biriyim kolay kolay kızmam,sinirlenmem,sabırlı olmayı ve sakin yaşmayı istiyorum.kawgasız gürültüsüz.o yüzdn ortalığı kızıştrmam. :)

Aynı ben ya :D Özgürlük düşkünüyüm ben de :D Sence bu konu kaç sayfaya kadar çıkar ? :)

turk ahlakını bozduğunu düşünmuyorum.Fakat yinede daha az yayınlanmalı böyle şeyler.Gerçekten Oturup ailemle izleyemiyorum,Onun için . :)

- - - Ekleme - - -

Orçun Senle Anlaşabilceğmizi söylemişmiydim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...