Atv'nin Yanlışı Hazal Kaya Hayranlarını Çılgına Çevirdi!

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
atv, bu sezonun yeni dizilerini yayınlandığı tanıtım fragmanında, Son Yaz Balkanlar dizisinin oyuncularının isimlerini yanlış yazınca tepki çekti.
Fragmandaki Son Yaz Balkanlar dizisinin görselinde Tuğçe Kazaz'ın isminin ilk sıraya yazılması Hazal Kaya hayranlarının tepkisini çekti. Hazal Kaya'nın başrol oyuncusu olduğu söylenerek dizinin duyulduğunu iddia eden hayranlar, bu yanlışın hemen düzeltilmesini istediler.

Sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini gösteren Hazal Kaya hayranlarına sakinleştirmek Adam Film Kurumsal İletişim sorumlusu Velhan Çantay'a düştü. Çantay yaptığı açıklamada Hazal Kaya'nın isminin üst sırada yazılması gerektiğini atv kanalına ilettiklerini söyledi.

634804368966229723.jpg

Gerçekten büyük yanlış. Tuğçe Kazaz Hazal Kayanın yanında oyuncu bile değil

Hazal Kaya bence de ilk sirada olmali. Cünkü mesela düsün her baslikta "Hazal Kaya'nin dizisi..." diye geçiyor..

Ben de dün gördüm, Hazal Kaya'nın ilk başta yazılması gerekirdi, Tuğçe Kazaz hiç yazılmasa da olur. :)

Umarim bu yanlis kisa surede duzeltilir. Hazal Kaya degerli bir oyuncuyken Tugce Kazaz manken !

Bu dizi tutmazsa Tuğçe KazaZ yuzunden tutmaz. Hazal diziyi 10a fırlatacaksa, Tuğçe 5e düşürecek

Bende cok sacma buldum Hazal Kaya 1. Yazmasi lazimdi ... Bu dizide tek kaliteli güzel kariyerinin en üst surasinda olan Berenden sonra TR de en cok fani olan kadin ve Reyting Yildizi kadin Dizinin bel kemigi ve diziyi ayakta tutacak tek Kadin !!Hazala gercekten haksizlik yapilmis !! Diziye zaten tek Reyting getiren Hazal kaya !! Hazal Kaya diziyi 1. SIraya tasiyacak !!

haha tuğçe daha iyiymiş onlar öldü mezardan çıkıyolar şimdi :d hazalı yolda görsen parçalarsın :D

Tuğçe Kazaz'ın ilk yazılmasını dun maç izlerken bende fark ettim gerçekten üzüldüm.Hazal'ın paragöz haberleri geldi aklıma.Niye 2.başrol olsun ki diye düşündüm.Herneyse Tuğçe'yi hiç sayanlar bu kızın "Kampusistan" diye Kanal D 'de zamanında yayınlamiş dizisi vardir.Ve bu kıza TV projeleri geliyordur ki bu zaman kadar ama bu sene kabul etmeye başlamiş ki 2012'de kız bir sinema filmi birde dizi ile çalişmaya devam ediyor.EEE bu kız iyi olmasa yıllardır sure gelen zarfında teklifler gide durmaz bir sene içindede 1 film 1 dizi ilede karşimiza çıkmazdi değil mi?