Sohbet

Vallaha ben geçen sene okullar açılmadan önce Nagihanı hep gözlüyordum hiç ayırmıyodum gözlerimi ondan oynarken:D Sonra nisan ayı geldi ve kına gecesine gitmiştim:D Sonra mumu falan aldı oynamaya başladılar :D Sonra millet gitti düğün sahipleri kaldı:D Sonra babam ben annem kuzenlerim falan oturuyoduk oturmadan önce hep o bana bakıyodu ben ona:D Sonra işte annemler kuzenlerim geldi göz ucu ile bakmaya başladım:D Sonra kalktı oynamaya oynamaya oynarken bana da bakarak oynuyodu:D Sonra eve gittik yattık sonra düğün günü geldi:D Sonra amcamlardan çıkarken onların evleride karşıda oda çıkıyodu bizimle beraber sonra bakıştık uzunnnnnnn sonra da arabaya bindik sordu ismin okulun falan:D Ben cevapladım sonra sevindim ama sonra yenge bana soru sormuş bende düşünürken cevap söylememişim dediler kadir bende deim efendim soruyu tekrar sordu:D Arabadan indik telefonla düğünü çekiyodu arada bakıştık falan gittim yanına arkasında oturdum:D İşte:D Sonra halay çekt,k baktık:D Sonra teyzemler geldi ben wc ye gittim geldim oda arkamdan gitti sonra ben çıktım oturdum konuşurken kuzenlerle ayakkabı bacığını bağlıyodu bende bakamadım teyzemler yanımdaydı sonra gittiler:( Sonra 3 hafta sonra mahallede kızlarla top oynuyodu bakıştık işte sonra içeri girmiş birdaha da ne gördüm ne bakıştım:(:D

- - - Ekleme - - -

İşte Hikayem:D Yarın fırsat bulursam fotoğrafını da paylaşırım:D

😀d hacı gece gece güldürdün Allahta seni güldürsün :F:D

Eee, yorumun?

- - - Ekleme - - -

bugra senin ailende gamze veya sükran diye birileri varmi ?

- - - Ekleme - - -

bugra senin ailende gamze veya sükran diye birileri varmi ?