Gavur İzmir'in Gavurluğunun Kanıtı!

Oyle olsada sizin hukumeti kotulemeniz dogru degil arkadaslar. Biz boyle yaptikca onlar daha da gucleniyor. Her sekilde kotulememiz gerek memnun degilsek oylarimizi o sekilde atariz ama bu sekilde olmaz ! :)

Son düzenleme:
Formattan sonra hızlanma dönemine giremedim bir türlü, kaçtır cevap yazmaya çalışıyorum web sitesi cevap vermiyor diyor cpu ile sıkıntı var. :D

Sonuç olarak bu sefer yazdığımı kopyalacağım herhangi takılmaya karşı. :D İzmir'e neden gavur dendiğini veya kimin dediğini bilmiyorum, belkide kişisel özelliklerim gereği saçma veya kendi doğrularım dışında birşeyse okumam bunun başka bir izahı yok. :D Anlatan olursa dinlerim fakat Atatürkçü olduğumdan mıdır bilmiyorum fakat İzmir'e karşı farklı bir sempatim var. :)

sabrımızı taşırmayın ! bıçak kemiğe dayandı ! teröristleri kınıyorum !

- - - Ekleme - - -

Nasıl yarası olan gücenir Resmen AkPartiye laf atıyo Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Hükümetlerinden Birine laf atıyo anlamadıysan pes artık

haklısın içerde ve dışarda şamar oğlanına dönen en büyük hükümet :d

18 yaşından küçükler kan veremiyor :)

Olsun, ben yine anneme, babama, arkadaslarima, teyzelere, amcalara söylerdim ve hepimiz oraya giderdik ve insanlik görevimizi yerine getirdik! Ve ben de elimden geldigini yapardim, kan veremesem de yine çabalardim bir seyler yapmak için sonuçta çaba sarf etmek 18 yasindan küçüklerin de yapabilecekleri sey.

Ben haber versem kimse gitmezdi "hiç gidemem bu gün hiç halim yok" halin sanki çok önemli yaralı askere kan vermekten, hayat kurtarmaktan

kimse üstüne alınmasın ama başlığa katılıyorum hepsi değil ama

- - - Ekleme - - -

forumdaki izmirliler çok çok iyi onlara lafımız olamaz ama ben izmirlileri pek sevmem dini yönden çok zayıf siyasi görüşleri berbat bana göre hiç sevmem izmir i.

sonra koyun deyınce suclu oluyoruz...

Hangı sehır sehıdıne bu kadar sahıp cıkıyor

hangı sehır atasına ve bayramlarına bu kadar sahıp cıkıyor

ıyı koyunluklar

bosver ugrasmaya degmez ızmırlı erkekler dıgerlerı gıbı sactan tahrık olmaz

tayyıpte mehdı sankı obama abısının bı tokatlamadıgı kaldı

bosver ugrasmaya degmez ızmırlı erkekler dıgerlerı gıbı sactan tahrık olmaz

tayyıpte mehdı sankı obama abısının bı tokatlamadıgı kaldı
Bak Ceza Almıyım diye uğreşıyom ama yeter artık Recep Tayyip Erdoğan Başbakanımızla uğraşma Türkiyemizi Ne Güzel Geliştirdi haberiniz yok be yazık gençliğe yazık

@Kaan Başbakan bizzat kendisi İzmir'e "gavur" demiştir.Türkiye son 10 yılda ilerlemedi geriledi.Atatürk'ün milletvekillerinden üstün gördüğü öğretmenlere şimdi Milli Eğitim Bakanı yetersizler diyor.Yeni öğretmenlere başka iş bulun diyor.Atatürk'ün Anıtkabir'de kemikleri sızlıyordur:(

Son düzenleme:
aga sen ve senin gibilere lafımız olamaz kesinlikle ben seni kardeşim gibi severim ama izmiri sevmem aga siyasi görüşünü sevmem dini açıdan da zayıflar malesef bu arada bu kan anonsunu radyolarda da yapıyolardı.
Aga zaten bana lafınız olmaz biliyorum ama bence dini açıdan güçlüler akp de gavur dedi yani İzmir gelip akpyi mi tutacak ?ben akpyi hiç sevmiyorum siz seviyorsunuzdur size karışmak istemem.