Oyle olsada sizin hukumeti kotulemeniz dogru degil arkadaslar. Biz boyle yaptikca onlar daha da gucleniyor. Her sekilde kotulememiz gerek memnun degilsek oylarimizi o sekilde atariz ama bu sekilde olmaz ! 
Son düzenleme:
Akp'de bize gavur dedi ak parti gelip senin şehrine laf atsa sende laf etmezmiydin ?Nasıl yarası olan gücenir Resmen AkPartiye laf atıyo Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Hükümetlerinden Birine laf atıyo anlamadıysan pes artık
18 yaşından küçükler kan veremiyorBen de Izmir'de olsaydim 2 gün önce ben de kan verirdim haberim olsaydi..
Nasıl yarası olan gücenir Resmen AkPartiye laf atıyo Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Hükümetlerinden Birine laf atıyo anlamadıysan pes artık
O zaman bende verirdim FurkanBen de Izmir'de olsaydim 2 gün önce ben de kan verirdim haberim olsaydi..
18 yaşından küçükler kan veremiyor![]()
Kızmam Tabi ki de Ne Derse Doğrudur
Akp'de bize gavur dedi ak parti gelip senin şehrine laf atsa sende laf etmezmiydin ?
İzmir'e gavur diyenlere kapak olsun bu resimler !
Sende mi gavur diye düşünüyon İzmir hakkında ? akp benim doğup büyüdüğüm şehire resmen hakeret ediyor senden bunu beklemezdimKızmam Tabi ki de Ne Derse Doğrudur![]()
Sende mi aga ?kimse üstüne alınmasın ama başlığa katılıyorum hepsi değil ama
- - - Ekleme - - -
forumdaki izmirliler çok çok iyi onlara lafımız olamaz ama ben izmirlileri pek sevmem dini yönden çok zayıf siyasi görüşleri berbat bana göre hiç sevmem izmir i.
Sende mi aga ?![]()
Bak Ceza Almıyım diye uğreşıyom ama yeter artık Recep Tayyip Erdoğan Başbakanımızla uğraşma Türkiyemizi Ne Güzel Geliştirdi haberiniz yok be yazık gençliğe yazıkbosver ugrasmaya degmez ızmırlı erkekler dıgerlerı gıbı sactan tahrık olmaz
tayyıpte mehdı sankı obama abısının bı tokatlamadıgı kaldı
Aynen Agakimse üstüne alınmasın ama başlığa katılıyorum hepsi değil ama
- - - Ekleme - - -
forumdaki izmirliler çok çok iyi onlara lafımız olamaz ama ben izmirlileri pek sevmem dini yönden çok zayıf siyasi görüşleri berbat bana göre hiç sevmem izmir i.
Aga zaten bana lafınız olmaz biliyorum ama bence dini açıdan güçlüler akp de gavur dedi yani İzmir gelip akpyi mi tutacak ?ben akpyi hiç sevmiyorum siz seviyorsunuzdur size karışmak istemem.aga sen ve senin gibilere lafımız olamaz kesinlikle ben seni kardeşim gibi severim ama izmiri sevmem aga siyasi görüşünü sevmem dini açıdan da zayıflar malesef bu arada bu kan anonsunu radyolarda da yapıyolardı.