Ustura Kemal arka planinda cok buyuk maddi olarak harcamalar yapti. Kostumunden platosuna kadar. Kameralari bile donem dizisine uygun olarak yeniden aldilar. Silah vb. aksesuarlar dizi icin yeniden yapildi. Tum bunlarin yani sira oyuncu kadrosuda guclu isimler barindiriyor. Oktay Kaynarca, Emre Kinay, Naz Elmas vb. bircok oyuncu var. Bence tutar ve tutmasida gerekli. Bu kahramanlik hikayesini izlemesi gerekli Turkiye'nin. Hatta Turkiye'nin en cok izlenen dizileri arasinda yer almali Ustura Kemal.
Oktay Kaynarcanın dizileri %80 tutuyor .Nuride ilk başta tuttu ama Tayfun Güneyerin kurbanı oldu .bu mesajları kayit aliyorum 3 reytingi geçerse öpsün basına koysun pis yedili arıcak show tv iki üç hafta sonra yayından kaldırılcak bu dizi naz elmas hangi dizisi tutu bu tutacak
Oktay Kaynarcanın dizileri %80 tutuyor .Nuride ilk başta tuttu ama Tayfun Güneyerin kurbanı oldu .
10 reyting alması bana görede komik geliyor lakin alırsa süpriz olmaz.Sen diyorsun ya yayından kalkar tutmaz hangi dizisi tutmuş Naz Elmasın diyorsun bende Oktay Kaynarcanın %80 tutuyor dizileri dedim .Zaten bende izlemiyeceğim diziyialemto uçuk kaçık tahmin yapmak sencede komik değilmi 10 reyting diyolar 10 reyting alirsa ö.b.g.z en az 2 3 reyting kaybi yasar buna ihtimal vermiyorum düsük reyting alıcak ve yakın zamanda yayından kaldırılcak günü çok kötü pis yedili arıcak show tv.
Aynen bende kayıt altına aldım bu yıl en çok izlenen vadi olacak 2.Ustura KemalKreys bende senin yorumlarini kayit altina aliyorum. Ustura Kemal bu senenin en cok izlenen dizilerinden biri olacak. İcime dogdu.
Kreys bende senin yorumlarini kayit altina aliyorum. Ustura Kemal bu senenin en cok izlenen dizilerinden biri olacak. İcime dogdu.
Hayal kirikligina ben degil sen ugrayacaksin kreys. Sudan Bikmis Baliklar ilk 100'e girerse sansli.
al iste senin bukadar saçma yorumlar yapacagini beklemiyordum
asıl USTURA KEMAL İLK 100E GİRERSE SANSLI çok eglenceli sabırsızlanıyorum büyük konusan sensin rezil oldugundaki halin çok merak ediyorum
Hayal kırıklığına uğrayan biz olmayacaz 😎
Ben kendi düşüncemi söylüyorum vadi 1.olur Ustura Kemal 2.
Harfi harfine katılıyorum 😉😉
Aynen 😉😉😉😉😉
Saçma yorum yapmıyor gerçek yorum yapıyor Sudan Bıkmış Balıklar ilk 100'e girerse televizyonu balkondan aşağı atarım
Buyuk konusmadim. Allah yardimcisi olacak İns. SUDAN BİKMİS BALİKLAR Ustura Kemal karsisinda nal toplayacak arkadan. İlk 100'e bile giremeyecek SUDAN BİKMİS BALİKLAR.
Aynen ;9Ya niye ki?Oktay Kaynarca'nin adi bile yeter.S.B.B.i gecmek icin.Hem de SHOWda yayinlanacak.en az 6 alir.
S.b.b. ilk 100'e girerse kendimi balıklama balkondan aşağı atarım zatenBuyuk konusmadim. Allah yardimcisi olacak İns. SUDAN BİKMİS BALİKLAR Ustura Kemal karsisinda nal toplayacak arkadan. İlk 100'e bile giremeyecek SUDAN BİKMİS BALİKLAR.