Homefront 2'den İlk Bilgiler Bu Hafta Geliyor

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Crytek tarafından geliştirildiğini bilmemize rağmen resmi duyurusu gelmeyen ve dolayısıyla platformlarını bile net olarak bilmediğimiz Homefront 2, en nihayetinde gün yüzüne çıkacak. Homefront 2'den ilk bilgiler bu hafta geliyor.

Konuyla ilgili THQ'dan Huw Beynon, Foursquare hesabından Crytek logosunun yer aldığıresmi paylaştı ve ekledi; "Geçtiğimiz hafta Metro: Last Light adınaydı, bu hafta ise THQ'nun başka bir FPS oyununa göz atacağız."

İlk oyunu bilgisayarı gereksiz yere zorluyordu ondan dolayı fazla eleştiri aldı.. Oyuna gelirsek geçtiğimiz yaz oynadım ve zevki hala damağımda. :D 2. oyunu ne zaman oynayabilirim orası sıkıntı. :)

İlk oyunu bilgisayarı gereksiz yere zorluyordu ondan dolayı fazla eleştiri aldı.. Oyuna gelirsek geçtiğimiz yaz oynadım ve zevki hala damağımda. :D 2. oyunu ne zaman oynayabilirim orası sıkıntı. :)

Sanmıyorum daha çıkmaz 2014 diye bir tarih verilmişti :D

Kaan Moh2010'uda beğenenlerden bu kişinin cümlelerini dinlemek mi lazım!! :D

O silah sesleri beni mest etti dostum. :D Yazın gece serin serin misti valla. :D Moh 2010, Homefrontta ki bugları anca sisteminizle ilişkilendirebilirsiniz çünkü aşırı derece zorluyordu. :)

O silah sesleri beni mest etti dostum. :D Yazın gece serin serin misti valla. :D Moh 2010, Homefrontta ki bugları anca sisteminizle ilişkilendirebilirsiniz çünkü aşırı derece zorluyordu. :)

Olm çoğu oyun silah seslerini başaramaz.Bi bfninkiler güzeldi :D Bak olm sistemden laf açarsan ben seni gömerim şuan :D

Gömemen. :D Vistanın oyun performansı konusunda eşitleniyoruz, ram harcamaları dolayısıyla. :D Sağlam bir pcye gider vista. :D

128bitlik bir toshibaya karşı standart 64bite karşı yarışıyorsun. 😎 Format dvdsi elimde olmazsa, Orjinal vistaya dönüş. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy