FF Sorgu Odası - Hafta 16- Sorgudaki İsim Kim Olmak İster?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta OzaN oylamaya katıldığı için bu hafta Arslan Bey de katılacaktır...

Katılım sayısı çok olsun diye katıldığımı varsayın, adaylığımı çekiyorum. Olmayanlara öncelik tanımak en iyisi olacak. Adaylara başarılar diliyorum. :)

Hayir madem boyle birsey var Hamdide bu hafta koysun o zaman adini konusunu hic kapatmayalim hit rekoru kirsin. :d Uygulama cok yanlis. Eger katilmayanlardan adini yazdiran yoksa tek bir kisi bile o zaman katilsin ama cok manasiz bir durum. OzaN adminin daha once oldugunu bilmiyordum. Bilsem gecen haftada soylerdim. Bunun yani sira OzaN'da daha once katildigi halde tekrar aday olmasi haksiz oldugu halde sacma. Neyse zaten adalet unutulmus burda. Diyecek birsey kalmadi.

Son düzenleme:
Hayir madem boyle birsey var Hamdide bu hafta koysun o zaman adini konusunu hic kapatmayalim hit rekoru kirsin. :d Uygulama cok yanlis. Eger katilmayanlardan adini yazdiran yoksa tek bir kisi bile o zaman katilsin ama cok manasiz bir durum. OzaN adminin daha once oldugunu bilmiyordum. Bilsem gecen haftada soylerdim. Bunun yani sira OzaN'da daha once katildigi halde tekrat aday ilmasi haksiz oldugu halde sacma. Neyse zaten adalet unutulmus burda. Diyecek birsey kalmadi.
Kurallara göre Dr.Who'da 26.haftada aday olabilir.
Aradan 9-10 hafta geçtikten sonra yeniden aday olunabiliyor

Kurallara göre Dr.Who'da 26.haftada aday olabilir.
Aradan 9-10 hafta geçtikten sonra yeniden aday olunabiliyor

9-10 haftada ne degisiyor ki tekrar hak kazaniliyor sorgu odadina. Neyse bu oda sana aitti dimi X'li mod. Haksizlik olmasi dogal o zaman. :)

Ben daha Şubat ayındayken katılmıştım. O zamandan bu yana üyeler değişti birçok soru sorulabilecek yeni şey oldu. İlk 13 bölümde seçilenler tekrar aday olabilir yani. Zaten oylamalarda oylar öncelikli olarak yeni adaylara gidecektir. :)

Neyse ben diyecegimi dedim. Size adaletli geliyorsa bu sekilde devam edin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...